8/9/20

Η Συνωμοσία

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά εγώ το έζησα και μου σηκώθηκε η τρίχα, να! Είχα πάει προχθές σε ένα ρεστοράν στην Εκάλη, δεν θα αναφέρω όνομα για ευνόητους λόγους, αλλά θα σας θυμίσω ότι η Εκάλη είναι το εγχώριο κέντρο του καπιταλισμού που εκμεταλλεύεται τον κοσμάκη. Εκεί λοιπόν σ’ αυτό το ρεστοράν, σε μια γωνία κάθονταν δύο τύποι με μαύρα κοστούμια, μαύρες γραβάτες και μαύρα γυαλιά (κι ας ήταν βράδυ) και τρεις στρατιωτικοί με διαφορετικές στολές (ξηράς, αεροπορίας και ναυτικού άλλης χώρας) και μιλούσαν ψιθυριστά. 

Δυστυχώς γι’ αυτούς, το μοναδικό ελεύθερο τραπέζι στο μαγαζί βρισκόταν δίπλα τους (στα 2 μέτρα, εννοείται) και έτσι πήγα και κάθισα με την κοπέλα μου (η γυναίκα μου ήταν με κάτι φίλες της) για ένα ποτό και λίγο κουτσομπολιό και έτσι τους ακούσαμε και οι δύο. Έχω και μάρτυρα δηλαδή. Αυτοί οι τύποι λοιπόν, εκεί στο ημίφως, απεργάζονταν το κακό της Ελλάδας. Το κατάλαβα επειδή ο ένας από αυτούς ανάφερε ένα παλιό τσιτάτο του Χένρι Κίσινγκερ που έλεγε ότι «ο ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και γι΄ αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετισθεί. Εννοώ δηλαδή να πλήξουμε τη γλώσσα, τη θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, για να μη μας ενοχλεί στα Βαλκάνια, να μη μας παρενοχλεί στην Ανατολική Μεσόγειο». Οι τύποι με τα μαύρα και τις στολές (ξένης χώρας όμως) έστηναν μια επιχείρηση για το πώς θα μας εξολοθρεύσουν. Ποιους; Εμάς που χαρίσαμε τα φώτα του πολιτισμού σε όλο τον κόσμο. 
«Το νου σας ρεμάλια» είπε ο ένας μαυροντυμένος, απευθυνόμενος στα αγγλικά προς τους τρεις αξιωματικούς. «Ξεχάστε “τα πνευματικά αποθέματα” του Κίσιντζερ. Τώρα που έχουν συγκεντρωθεί όλοι στην Ανατολική Μεσόγειο με αφορμή το Ορούκ Ρέις θα πιάσουμε στη φάκα τους Έλληνες. Δεν θα προλάβουν να οργανωθούν κατά του κορωνοϊού  όπως τους προηγούμενους μήνες που τους κάναμε παγκόσμιο παράδειγμα. Θα εκμεταλλευτούμε τους βλάκες που πιστεύουν ότι δεν υπάρχει κορωνοϊός και θα δημιουργήσουμε στα σόσιαλ μίντια ένα «κίνημα εναντίον της μάσκας» κάνοντας αρχή από τα σχολεία, εκεί που δημιουργείται το μέλλον της χώρας. Έτσι θα αρχίσουν να κολλάνε ο ένας τον άλλο αργά και σταθερά, νομίζοντας μάλιστα ότι κάνουν την επανάστασή τους. Όταν θα έχουν κολλήσει όλοι και δεν θα τους χωρούν τα νοσοκομεία, τότε εμείς θα αποτελειώσουμε το Σχέδιο Εξαφάνισης του Ελληνικού Γένους».
«Σατανικό σχέδιο», συμφώνησαν οι τρεις ένστολοι. (Η βλακεία, συνεχίζεται)
Δημοσιεύτηκε 29/8/2020 στην έντυπη Αμαρυσία