22/1/22

Ψίθυροι στη νύχτα – Brazen

Αστυνομικό whodunit φιλμ τηλεοπτικής λογικής, στο οποίο η Γκρέις Μίλερ συγγραφέας αστυνομικών μυθιστορημάτων με κεντρικούς χαρακτήρες κακοποιημένες ή δολοφονημένες γυναίκες, όταν δολοφονείται η αδελφή της Κάθλιν (Έμιλι Ούλερουπ), η οποία μάλιστα ενώ ήταν καθηγήτρια κολλεγίου εργαζόταν παράλληλα σε ιδιωτικό ερωτικό S/M κανάλι, θεωρεί προσωπική της υποχρέωση να βοηθήσει την αστυνομία στο έργο της.
Η διοικητής του αστυνομικού τμήματος Ριβέρα (Άλισον Αράγια) της δίνει την άδεια βασιζόμενη στο γυναικείο της ένστικτο και στη δημιουργική φαντασία της. Έτσι η Γκρέις (Αλίσα Μιλάνο)  ξεκινά την έρευνα μπαίνοντας στην ομάδα του Εντ (Σαμ Πέιτζ), τον οποίο και θα ερωτευτεί.
Όλα είναι προβλεπόμενα σ’ αυτό το φιλμ, που βασίζεται στο μυθιστόρημα Brazen Virtue της Νόρα Ρόμπερτς, εκτός ίσως από το δολοφόνο, ο οποίος στην πορεία της ιστορίας εξελίσσεται σε serial killer. (Κριτική μου στο MyFilm
INFO
Είδος: Θρίλερ, Αστυνομική (96΄)
Χώρα: ΗΠΑ (2022)
Σκηνοθεσία: Μόνικα Μίτσελ
Παίζουν: Αλίσα Μιλάνο, Σαμ Πέιτζ, Έμιλι Ούλερπ, Μάθιου Άαρον, Φίνλαν, Μαλάτσι Γουάιρ, Άλισον Αράγια 
Σύνοψη: Όταν είναι να βρει το κίνητρο, η συγγραφέας μυστηρίων Γκρέις Μίλερ έχει αλάνθαστο ένστικτο. Όμως για την εξιχνίαση του φόνου της αδερφής της, θα χρειαστεί κάθε της γνώση.
Προβάλλεται στο Netflix