2/1/19

Μια δεύτερη ευκαιρία - Second act

Μια κωμωδία για τις δεύτερες ευκαιρίες και για τα ψέματα που πάντοτε αποκαλύπτονται.
Η Μάγια Βάργκας είναι ένα κορίτσι που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Κουίνς και απογοητευμένη που έχει φτάσει σε ένα τέλμα στη ζωή της, αποφασίζει να «κατασκευάσει» νέο βιογραφικό προκειμένου να πετύχει κάτι καλύτερο στη στην απέναντι πλευρά της Νέας Υόρκης, το Μανχάταν. Και φυσικά θα έρθει η στιγμή που θα έρθει αντιμέτωπη με την αποκάλυψη του ψέματός της.

Εν τω μεταξύ, ο θεατής ζει την ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων στη Νέα Υόρκη και απολαμβάνει τα γκλαμουράτα κοστούμια της Τζένιφερ Λόπεζ που αποτελούν και σημαντικό κομμάτι για την αισθητική της ταινίας.
Απλοϊκό σενάριο, που κυμαίνεται κάπου μεταξύ «Εργαζόμενο Κορίτσι» και «Καμαριέρας» με μοναδική αγωνία το πώς θα μαθευτεί το ψέμα της Μάγια και την πρόβλεψη του φινάλε επιβράβευσης, μιας και σ’ αυτού του είδους τις κομεντί, ισχύει η αρχή του «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα». 
Season’s Greetings (Κριτική μου στο myFLIM.gr)

INFO
Προβάλλεται από 3/1/19
Είδος: Κομεντί / Αισθηματική
Σκηνοθεσία: Πίτερ Σίγκαλ
Παίζουν: Τζένιφερ Λόπεζ, Βανέσα Χάτζενς, Μίλο Βεντιμίλια, Τριτ Γουίλιαμς  
Σύνοψη: Η 43χρονη Μάγια (Τζένιφερ Λόπεζ) είναι μια ιδιοκτήτρια καταστήματος λιανικής πώλησης που παλεύει με τα απωθημένα και τα ανεκπλήρωτα όνειρά της. Μέχρι που αποκτά την ευκαιρία να αλλάξει τρόπο ζωής και να αποδείξει στους γιάπηδες της Μάντισον Σκουέαρ ότι το «σχολείο της ζωής» έχει την ίδια αξία με τα ακριβά κολέγια και πως ποτέ δεν είναι αργά για μια δεύτερη ευκαιρία. 
O μετρ του είδους Πίτερ Σίγκαλ (Ασκήσεις Ηρεμίας, Κάθε Φορά Πρώτη Φορά, Get Smart) φέρνει στη μεγάλη οθόνη μια διασκεδαστική κομεντί που θυμίζει κάτι ανάμεσα στo «Εργαζόμενο Κορίτσι» και την «Καμαριέρα». (Από την Odeon)