30/11/17

Ξαναγύρισε ο μπαμπάς – Daddy’ s home

Μια ευχάριστη ταινία εν όψει των Χριστουγέννων, στην οποία το γνωστό ζευγάρι μπαμπάδων, έχει να αντιμετωπίσει τους μπαμπάδες του, που ενσκήπτουν στο σπίτι, με τελείως διαφορετικές απόψεις πάνω στην ανατροφή των εγγονών τους, αλλά και στη σχέση των αντρών προς τις γυναίκες τους.

Το Χόλιγουντ καταφέρνει πάντοτε να διασκεδάζει και να συγκινεί ταυτόχρονα, με αστείες έως βλακείας ταινίες, τις οποίες αν προσέξεις καλά θίγουν θέματα διαμόρφωσης χαρακτήρων και μάλιστα από τις πολύ μικρές ηλικίες.
Από τη ταινία, θα σταθώ στις σκηνές που έχουν να κάνουν με την οπλοκατοχή στις ΗΠΑ, η οποία ξεκινάει σαν δώρο Χριστουγέννων και πως αντιμετωπίζεται από μικρούς και μεγάλους, ενώ από τις ερμηνείες ξεχωρίζουν αυτές των μικρών πρωταγωνιστών, σε σχέση με αυτές των μεγαλύτερων που φαντάζουν γελοίες. Είναι απολαυστικά τα άτιμα τα παιδιά.
Η ταινία συνιστάται με Χριστουγεννιάτικη διάθεση, χαλαρά με ποπκόρν και αναψυκτικό.(Κριτική μου στο myfilm.gr) 
INFO
Προβάλλεται από 30/11/17
Είδος: Κωμωδία
Σκηνοθεσία: Σον Άντερς - Τζον Μόρις
Παίζουν: Γουίλ Φερέλ, Μαρκ Γουόλμπεργκ, Μελ Γκίμπσον, Λίντα Καρντελίνι, Τζον Λίθγκοου, Τζον Τσένα, Αλεσάντρα Αμπρόσιο
Σύνοψη: Το 2015 ο Γουίλ Φέρελ είχε να αντιμετωπίσει την επιστροφή του πατέρα των παιδιών της γυναίκας του, Μαρκ Γουόλμπεργκ. Μόλις οι δύο πατεράδες βρίσκουν τις ισορροπίες τους και μοιράζουν τους ρόλους τους ώστε οι δύο οικογένειες να συνυπάρχουν αρμονικά, καταφθάνουν για τις διακοπές των Χριστουγέννων οι παππούδες, που δεν τους λες και τους πιο εύκολους και διακριτικούς ανθρώπους του κόσμου… Ο Μελ Γκίμπσον, σε ρόλο τσαμπουκά παππού με πολλά άλυτα θέματα με το γιο του (Μαρκ Γουόλμπεργκ) και στον αντίποδα ο αφελής Τζον Λίθγκοου που προσπαθεί να βρίσκει λύσεις σε όλα τα προβλήματα των άλλων, ξεχνώντας τα δικά του.

Διανομή: U.I.P.