Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα

Τα Πάθη του Χριστού σε peplum movies

4/6/20

Νέες ταινίες από 4/6/2020

Παρουσίαση όλων των νέων ταινιών που προβάλλονται από σήμερα στους θερινούς κινηματογράφους σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των εταιριών διανομής
Παιχνίδια ζευγαριών - Doubles Vies 
Είδος: Αισθηματική, Κομεντί  (108΄)
Χώρα: Γαλλία (2018)
Σκηνοθεσία: Ολιβιέ Ασαγιάς 
Παίζουν: Ζιλιέτ Μπινός, Γκιγιόμ Κανέ 
Σύνοψη: Ο Αλέν, ένας εκδότης βιβλίων αρνείται, για πρώτη φορά, να εκδώσει  το βιβλίο του Λεονάρντ. Ο εκδοτικός οίκος του Αλέν, προσλαμβάνει μια νεαρή γυναίκα, τη Λόρε, για να τους βοηθήσει να προσαρμοστούν στην ψηφιακή εποχή. Ο Αλέν κοιμάται με την Λόρε. Η γυναίκα του Αλέν, η Σελίνα, είναι ηθοποιός. Έχει σχέση με τον Λεονάρντ για χρόνια. Η γυναίκα του Λεονάρντ, η Βάλερι, είναι πολιτική σύμβουλος σε κόμμα της αριστεράς. Και δεν δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη ζωή του άντρα της.
Διανομή: Weird Wave

Μάντεψε ποιός ήρθε για τα γενέθλιά σου; - Fête de famille 
Είδος: Κομεντί (101΄)
Χώρα: Γαλλία (2019)
Σκηνοθεσία: Σεντρίκ Καν 
Παίζουν: Κατρίν Ντενέβ, Εμανουέλ Μπερκό, Βενσάν Μακέιν, Σεντρίκ Καν, Λουάνα Μπατζαραμί, Λετίσια Κολομπάνι 
Σύνοψη: Μια μεγάλη οικογένεια συγκεντρώνεται στο σπίτι της στην νότια Γαλλία για να γιορτάσει τα γενέθλια της μητέρας που γίνεται 70 χρονών.
Είναι όλοι εκεί: η μητέρα, ο πατέρας καθώς και οι δυο γιοι τους, ο ένας με την γυναίκα του και τα δύο του παιδιά και ο άλλος με την καινούργια του φίλη από την Αργεντινή,  οι οποίοι έχουν φέρει μαζί και μια κάμερα για να καταγράψουν τις όμορφες οικογενειακές στιγμές.
Όλα μοιάζουν να πηγαίνουν μια χαρά, μέχρι που χτυπάει το τηλέφωνο και εμφανίζεται η μικρότερη κόρη της οικογένειας, που όλοι έχουν πολύ καιρό να δουν…
Διανομή: Filmtrade

Οι αταίριαστοι – Le lion
Είδος: Κωμωδία (95΄)
Χώρα: Γαλλία (2020)
Σκηνοθεσία: Λουντοβίκ Κολπό-Ζιστίν
Παίζουν: Ντάνι Μπουν, Φιλίπ Κατρίν
Σύνοψη: Ο Ρομέν είναι ψυχίατρος και βοηθάει έναν από τους ασθενείς του να το σκάσει από το ψυχιατρείο προκειμένου να τον βοηθήσει να εντοπίσει της κοπέλα του που αγνοείται. Ο Λεό Μιλάν γνωστός ως το ΛΙΟΝΤΑΡΙ ισχυρίζεται ότι είναι μυστικός πράκτοράς. Ο Ρομέν όμως δεν είναι σίγουρος αν είναι αυτή η αλήθεια ή ο Λεό είναι ένας μεγάλος παθολογικός ψεύτης.
Διανομή: Spentzos Film

Φύγαμε - Onward 
Είδος: Κινούμενο σχέδιο, Περιπέτεια, Κωμωδία (102΄)
Χώρα: ΗΠΑ (2020)
Σκηνοθεσία: Νταν Σκάνλον 
Ακούγονται: Τομ Χόλαντ, Κρις Πρατ, Τζούλια Λούις-Ντρέιφους, Οκτάβια Σπένσερ, Μελ Ροντρίγκεζ
Στη μεταγλώττιση ακούγονται: Ανδρέας Καρτσάτος, Δημήτρης Σάρλος, Σοφία Τσάκα, Ζωή Ρηγοπούλου, Ανδρέας Ευαγγελάτος, Χρήστος Θάνος, Βίνα Παπαδοπούλου, Σοφία Καψαμπέλη
Σύνοψη: Δύο αδέλφια-ξωτικά έχουν την ευκαιρία να φέρουν τον πατέρα τους ξανά στη ζωή για μία μέρα χάρη σε ένα μαγικό ραβδί και ένα ξόρκι που έχει αφήσει πίσω για τα παιδιά του. Έτσι, ξεκινάει μία απίθανη περιπέτεια που τους αποκαλύπτει ότι υπάρχει ακόμα μαγεία εκεί έξω.
Διανομή: Feelgood
(Από την παρουσίαση στη σημερινή έντυπη Αμαρυσία)

* * *

Επαναλαμβάνονται επίσης σε ορισμένα θερινά οι ταινίες::

Παράσιτα - Gisaengchung - Parasite

Η μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς - Ballad for a pierced heart

Απόστρατος - Defunct

Ευτυχία