11/4/23

Πρόσκληση για φόνο 2 – Murder mystery 2

Η κομμώτρια και ο αποτυχημένος αστυνομικός (που αυτοαποκαλείται «αστυνομικός επιθεωρητής» και ούτε σημάδι δεν ξέρει όταν πιάνει το όπλο), μπλέκουν σε νέα περιπέτεια. Μάλλον πήγε καλά η πρώτη Πρόσκληση για Φόνο (του 2019) στο Netflix και γι’ αυτό η Τζένιφερ Άνιστον και ο Άνταμ Σάντλερ επανέρχονται υπό την καθοδήγηση αυτή τη φορά του Τζέρεμι Καρέλι, που ακολουθεί πιστά τη συνταγή του Κάιλ Νιουάτσεκ, από την πρώτη ταινία.
Αυτή τη φορά το ζευγάρι φαίνεται να έχει ανοίξει δικό του γραφείο ερευνών που κλείνει μια σημαντική υπόθεση, όταν ο δισεκατομμυριούχος φίλος τους πέφτει θύμα απαγωγής την ημέρα του γάμου του. 
Ανάλαφρο whodunnit για μιάμιση ώρα χωρίς απαιτήσεις που βασίζεται και πάλι στη χημεία των βασικών ηθοποιών (Άνιστον και Σάντλερ). Αν δεν έχετε δει το πρώτο, υπάρχουν κάποιες σκηνές στην αρχή αυτής της ταινίας που σας βάζουν στο νόημα για το τι πρόκειται να επακολουθήσει. Παράλληλα, προβάλλεται ακόμα και η πρώτη οπότε τις βλέπετε «πακέτο». Αν αντέχετε το είδος, βεβαίως. (Κριτική μου στο myfilm)
INFO
Προβάλλεται στο Netflix
Είδος: Αστυνομική, Κωμωδία, Περιπέτεια, 90΄
Χώρα: ΗΠΑ, 2023
Σκηνοθεσία: Τζέρεμι Καρέλι
Παίζουν: Τζένιφερ Άνιστον, Άνταμ Σάντλερ, Μαρκ Στρονγκ