7/5/22

Το γατάκι και η μαρίδα των 50€

Ξέρω, θα ενοχληθείς που το παρατραβάω, αλλά ρε φίλε το γνωρίζουμε ότι οι γάτες είναι εφτάψυχες. Δεν ήταν ανάγκη να δελεάσεις το γατάκι με μια μαρίδα για να το «σπρώξεις», όπως έγραψες στο Instagram, και να πέσει «20 πόντους κάτω», πάλι κατά τη δική σου έκφραση. Το φανταζόμαστε ότι το γατί δεν θα τραυματιζόταν και ότι θα έπεφτε στα τέσσερα, αλλά δεν ήταν ανάγκη να το κάνεις αυτό, υπάνθρωπε, που ξέσπασες στη συνέχεια εναντίον μας στα social media. 
--------------------
«Παιδιά, τα σόσιαλ σάς έχουν κάνει τραγικούς ε; Έχουμε δει γατί να σκοτώνουνε, να τα βασανίζουνε, έχουμε δει τα άντερά μας ρε μ@@@κες. Μας δουλεύετε ρε μ@@@κες, είστε τρελοί ρε μ@@κες... Επειδή σπρώξαμε το γατί και έπεσε στο χαλίκι. Που έπεσε στους 20 πόντους κάτω; Δεν ντρέπεστε ρε μ@@κες; Που δώσαμε στο γατί να φάει 50 ευρώ ψάρια; Γυρνάτε και λέτε μ@@@κιες. Σιγά που το σκοτώσαμε ρε μ@@κες, το κάνετε τόσο ακραίο». 
----------------------
Αυτά έγραψε ο μάγκας στο Instagram για να δικαιολογηθεί και μετά είχε τέτοια κότσια που το απόσυρε, όπως διάβασα στην Athens Voice. Ναι μωρέ. Εμείς τον κακολογήσαμε ενώ αυτός για να «σπρώξει» το γατάκι το είχε ταΐσει με «50 ευρώ ψάρια». Τι λες ρε φίλε; Πολύ ξοδεύτηκες. 50 ευρώ έκανε η μαρίδα που είδαμε στο βίντεο; Πού την έτρωγες αυτή ρε φίλε; Να πιάσουμε και τον άλλο για αισχροκέρδεια.
--------------------
Για να μιλήσουμε σοβαρά όμως. Ξέρεις τι θα ήταν καλύτερο και πιο πιασάρικο για σένα στα social, ώστε να αποκτούσες και καμιά χιλιάδα followers; Να μας δείξεις στο βίντεο το πιάτο με τις μαρίδες των 50 ευρώ (μαζί με την νόμιμη απόδειξη), στη συνέχεια να το φας όλο πίνοντας και ένα καραφάκι τσίπουρο και κατόπιν να πέσεις ο ίδιος στη θάλασσα με τα ρούχα. Αλλά πού να βρεις τα κότσια; Δεν σκέφτηκε και η παρέα σου να σου δώσει μια «σπρωξιά» για το θέαμα… Εκεί να δεις followers στα social.
----------------------
Με αυτά και με εκείνα, μου στέρησες χώρο για την τρίτη συνέχεια του «Το start up στη Γη της Ελιάς» που είχα υποσχεθεί στο κοινό μου και θα το αφιέρωνα στη Βασιλικούλα, που έφτιαχνε πάνινες τσάντες στην εγκυμοσύνη της και τις μοσχοπουλούσε στο ανθοπωλείο της Μαρίνας. Υπήρξε τέτοια ζήτηση ώστε προσέλαβε την καφετζού της γειτονιάς να τη βοηθάει στο ράψιμο. 
Αυτή είναι δουλειά για νέους ανθρώπους. 
Όχι να σπρώχνουν γατάκια στις παραλίες. 
(Από τη μόνιμη στήλη μου στην έντυπη Αμαρυσία)