Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα

Τα Πάθη του Χριστού σε peplum movies

17/12/21

Παγιδευμένος στην καταιγίδα - Grand Isle

Θρίλερ εν μέσω καταιγίδας σε απομονωμένο σπίτι ενός αταίριαστου ζευγαριού, που φιλοξενεί νεαρό παλικάρι, το οποίο έχει έρθει να επισκευάσει το φράχτη του κήπου.
Το παλικάρι (Λουκ Μπένγουορντ) δέχεται να επισκευάσει το φράχτη πριν πλακώσει η καταιγίδα που προβλέπει το μετεωρολογικό δελτίο, ύστερα από σκληρό παζάρεμα με τον ιδιοκτήτη (Νίκολας Γκέιτζ, στα χειρότερά του), ο οποίος φέρεται σκληρά (ενδοοικογενειακή βία) και στη γυναίκα του. 
Η γυναίκα του (Κάντι Στρίκλαντ), προκαλεί (παρενοχλεί) σεξουαλικά το νεαρό, που αναγκάζεται να φιλοξενηθεί για τη νύχτα, επειδή η καταιγίδα ήρθε   νωρίτερα και δεν του επιτρέπει να φύγει.
Οι τρεις τους θα έχουν ένα έντονο βράδυ, γεμάτο μυστήριο που σπάει τα νεύρα του θεατή, αφού οι ερμηνείες τους δεν δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα την οποία ο σκηνοθέτης θα ήθελε να είναι «γοτθικού τρόμου» (υποψιάζομαι). Οι αστραπές και οι κεραυνοί που υποτίθεται ακούγονται στις κρίσιμες στιγμές του σεναρίου, δεν βελτιώνουν την κατάσταση που παραμένει μυστήρια, μέχρι ένα απροσδόκητα ανατρεπτικό –και μη αναμενόμενο φυσικά- φινάλε. Εννοείται ότι θα πρέπει να έχετε αντέξει μέχρις αυτό. (Κριτική μου στο MyFilm)
INFO
Προβάλλεται στην Cosmote TV
Είδος: Αστυνομική, Δράσης, Θρίλερ  (97΄)  
Χώρα: ΗΠΑ  2019
Σκηνοθεσία: Στίβεν Καμπανέλι
Παίζουν: Νίκολας Γκέιτζ, Κάντι Στρίκλαντ, Λουκ Μπένγουορντ, Κέλσι Γκράμερ 
Σύνοψη: Ένας νεαρός πατέρας βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες για φόνο. Ο μόνος τρόπος να αποδείξει την αθωότητά του, είναι να ανακαλέσει στη μνήμη του τα γεγονότα που διαδραματιστήκαν στη βικτοριανή οικία ενός ιδιόρρυθμου ζευγαριού.