Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα

Τα Πάθη του Χριστού σε peplum movies

21/11/21

Love hard

Η αθεράπευτα ρομαντική Νάταλι, αλλά αιώνια ανύπαντρη δημοσιογράφος στο Λος Άντζελες, πιστεύει ότι τα πράγματα αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα, όταν σε ένα chat γνωριμιών επιλέγει έναν ονειροπόλο άντρα από την Ανατολική Ακτή, τον Ταγκ. 
Κάνοντας ένα άλμα πίστης, παίρνει μια πτήση για να του κάνει έκπληξη για τα Χριτούγεννα, αλλά φτάνοντας ανακαλύπτει ότι την έχει εξαπατήσει ο Τζος παιδικός φίλος του Ταγκ του οποίου έχει χρησιμοποιήσει τη φωτογραφία και ο οποίος είναι εξίσου άτυχος όπως και εκείνη σε ερωτικά θέματα.  
Μέχρι να λυθεί η μεταξύ τους παρεξήγηση, παρεμβαίνουν και οι γονείς του Τζος, οι οποίοι θεωρούν ότι η Νάταλι είναι η κοπέλα του και γρήγορα θα γίνει και μνηστή του. 
Ανάλαφρη ρομαντική κωμωδία, που εξιστορεί την προσπάθεια της Νάταλι, αφενός να γοητεύσει τον Ταγκ και αφετέρου να αποφύγει τους αρραβώνες με τον Τζος που την εξαπάτησε. 
Όλα αυτά παραμονές Χριστουγέννων και ενώ εκείνη θεωρεί καλύτερο φιλμ για την εποχή των Χριστουγέννων το Love Actually, ενώ ο Ταγκ θεωρεί καλύτερο το  Die Hard. Love εκείνη, hard εκείνος. (Κριτική μου στο MyFilm)
INFO
Προβάλλεται στο Netflix
Είδος: Κωμωδία, Αισθηματική (104΄) 
Χώρα: ΗΠΑ (2021)
Σκηνοθεσία: Χέρμαν Χιμένεζ 
Παίζουν: Νίνα Ντόμπρεβ,  Ντάρεν Μπαρνέτ,  Τζίμι Ο. Γιάνγκ, Τζέιμς Σάιτο
Σύνοψη: Αφού βρίσκει το ταίρι της μέσω Internet, μια αρθρογράφος από το Λος Άντζελες  καταλαβαίνει ότι την κορόιδεψαν, όταν ξενιτεύεται για να του κάνει έκπληξη για τα Χριστούγεννα.