Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα

Τα Πάθη του Χριστού σε peplum movies

24/9/21

Διάρρηξη - Intrusion

Η Φρίντα Πίντο (που την είχαμε δει και στο Slumdog Millionaire) υποδύεται τη Μίρα σύζυγο του Χένρι Πάρσονς (Μάρσαλ-Γκριν Ρόμπερτ), ενός αρχιτέκτονα που την υπεραγαπά και για χατίρι της, αλλά και την ηρεμία και των δύο, έχει κτίσει ένα πανέμορφο μοντέρνο σπίτι, στη μέση του πουθενά, στην έρημο που χωρίζει το Μεξικό από τις ΗΠΑ.
Μετά από μία διάρρηξη στο σπίτι τους η οποία σημαδεύει και τους δύο, η Μίρα αποφασίζει να αναζητήσει τους υπαίτιους. Βλακωδώς, σκέφτεσαι στην αρχή, αλλά μετά αρχίζεις να υποψιάζεσαι τι σκέφτεται η ίδια και πού το πάει το σενάριο.  Σταδιακά, λοιπόν, η Μίρα ανακαλύπτει ότι η υπόθεση κρύβει επικίνδυνα μυστικά, των οποίων η αποκάλυψη μπορεί να αποβεί μοιραία. Έχει κάνει την αρχή όμως...
Ο Άνταμ Σάλκι έχει φτιάξει ένα καλό θρίλερ, που αν και νομίζεις ότι έχεις προβλέψει την εξέλιξη, οδηγεί σε ανατροπές. Οι ερμηνείες δεν είναι κακές και η φωτογραφία του Έρικ Λιν είναι αρκετά σκοτεινή, κλειστοφοβική και ατμοσφαιρική όταν βραδιάζει. Στην όλη ατμόσφαιρα συμβάλλει και η ηλεκτρονική μουσική του Άλεξ Χέφες. (Κριτική μου στο Myfilm)
INFO
Προβάλλεται  στο Netflix από 22/9/2021 
Είδος: Θρίλερ, Δράμα (92΄)
Χώρα: ΗΠΑ (2021)
Σκηνοθεσία: Άνταμ Σάλκι
Παίζουν: Φρίντα Πίντο, Μάρσαλ-Γκριν Ρόμπερτ, Τζον Μπουρκ 
Σύνοψη: Μετά από μια φονική εισβολή στο νέο και ονειρεμένο σπίτι ενός ζευγαριού, μια πληγωμένη γυναίκα αναζητά απαντήσεις και μαθαίνει ότι ο αληθινός κίνδυνος τώρα ξεκίνησε.