Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα

Τα Πάθη του Χριστού σε peplum movies

30/7/21

Moυ πάει τέλεια – A perfect fit

Μια ιστορία αγάπης με φόντο το φωτογενές Μπαλί, γυρισμένη με προθέσεις τουριστικού καρτ-ποστάλ.
Το θέμα της ταινίας αναπτύσσεται με αφηγηματικότητα ξεναγού, πάνω στα τοπικά έθιμα και τις εξωτικές τοποθεσίες, όλα διανθισμένα με έθνικ μουσική καθώς και με ερμηνείες χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Η ταινία βλέπεται μόνο και μόνο επειδή προέρχεται από την Ινδονησία. Μια χώρα στην οποία πριν προβληθεί μια ταινία όπως η συγκεκριμένη, δίνονται εξηγήσεις προς τους γονείς όπως ότι υπάρχουν ελάχιστες αναφορές στο σεξ και ο μνηστήρας της κοπέλας όταν της μιλάει χρησιμοποιεί σκληρή γλώσσα, της τραβάει βίαια το χέρι και λέει ότι θα θυμώσει πολύ εάν καταλάβει ότι δεν είναι παρθένα πριν το γάμο (σημειώνεται ότι η παραγωγή είναι του 2021). Επίσης εξηγείται στους μελλοντικούς θεατές ότι στους αγγλικούς υπότιτλους αναφέρονται λέξεις όπως «damn it», «hell», και «witch». Τέλος, υπάρχει προειδοποίηση ότι υπάρχουν σκηνές όπου ενήλικες πίνουν αλκοόλ. (Κριτική μου για το Myfilm)
INFO
Είδος: Αισθηματική, Κωμωδία (102΄)
Χώρα: Ινδονησία (2021)
Σκηνοθεσία: Χάντραχ Νταένγκ Ράτου
Παίζουν: Νάντια Αρίνα,Ρεφάλ Χάντι,Τζορτζίνο Αμπραχάμ
Σύνοψη: Ένα ειδύλλιο γεννιέται, όταν μια fashion blogger στο Μπαλί γνωρίζει έναν χαρισματικό τσαγκάρη που την κάνει να αμφισβητήσει την αφοσίωσή της στον αρραβωνιαστικό της.
Προβάλλεται: στο Netflix