11/4/20

Έρωτας. Γάμος. Ξανά - Love. Wedding. Repeat

Ξεκινάει σαν ξέφρενη κωμωδία, όπου από κάποιες στραβές κινήσεις ή ατυχείς συμπτώσεις όλα όσα ακολουθούν ξεπερνούν τις προσδοκίες και του πιο ευφάνταστου σεναριογράφου. Δεν είναι βέβαια το «Πάρτι», με τον Πίτερ Σέλερς που ως κομπάρσος έτυχε να είναι καλεσμένος σε πάρτι ενός μεγαλοπαραγωγού, του οποίου προηγουμένως είχε καταστρέψει το πιο ακριβό ντεκόρ, είναι όμως κάτι παρόμοιο. 

Εδώ έχουμε ένα γάμο και τη δεξίωσή του σε έναν τεράστιο πύργο, όπου η επιθυμία της νύφης πρώτα και του γαμπρού κατ’ επέκταση είναι να κυλήσουν όλα ομαλά. Πλην όμως και ο πρώην της νύφης θα εμφανιστεί και ο αδερφός της ο Τζακ, που θα βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με έναν παλιό πλατωνικό του έρωτα, θα σταθεί αδέξιος στο να τον απομακρύνει και ένα σωρό άλλα πράγματα θα συμβούν και μυστικά θα αποκαλυφθούν παρά τις προσπάθειες περί του αντιθέτου, μιας και όλοι κάπου έχουν λερωμένη τη φωλιά τους.
Στο πρώτο μέρος, υπάρχει ενδεχόμενο να ξεκαρδιστείς στα γέλια, στο δεύτερο όμως όταν οι καταστάσεις τείνουν να ομαλοποιηθούν (υπάρχει και άλλη εκδοχή) μπορείς να παραστήσεις τον προφήτη για τα μελλούμενα και μετά να ικανοποιηθείς από την εξέλιξή τους.
Δροσερή γενικά κωμωδία και με αίσθημα, προσφέρει μιάμιση περίπου ώρα χαλαρότητας και ευεξίας. Τώρα μάλιστα με την καραντίνα λόγω του κορωνοϊού… είναι ό,τι χρειάζεται για να ξεφύγεις. (Κριτική μου για το myfilm.gr)
INFO
Είδος: Ρομαντική κομεντί (100’)
Χώρες: Ιταλία, ΗΠΑ, 2020 
Σκηνοθεσία: Ντιν Γκρεγκ
Παίζουν: Σαμ Κλάφλιν (Tζακ), Ολίβια Μαν (Ντίνα), Φρίντα Πίντο (Αμάντα), Ελέανορ Τόμλισον (Χέιλι), Τζόελ Φρά (Μπράιαν), Τζακ Φάρθινγκ (Μαρκ), Τιμ Κέι (Σίντνεϊ), Άλαν Μουστάφα (Τσαζ), Άισλινγκ Μπία (Ρεμπέκα)
Σύνοψη: Ένας γάμος στη Ρώμη μπορεί να πάρει διάφορες καταλήξεις χάρη σ’ ένα λάθος με υπνωτικό και ένα μπέρδεμα με τις θέσεις. Ο Τζακ ζει διαφορετικές εκδοχές της ίδιας μέρας, καθώς έρχεται αντιμέτωπος με ζόρικους καλεσμένους, ανεξέλεγκτο χάος και τον πιθανό έρωτα στον γάμο της αδελφής του.
Προβάλλεται αποκλειστικά στο Netflix