17/10/19

Νέες ταινίες από 17/10/2019

Παρουσίαση όλων των νέων ταινιών που προβάλλονται από σήμερα στους κινηματογράφους

Επικίνδυνες κυρίες - Hustlers
Είδος: Δράμα, Αστυνομική, Θρίλερ  
Σκηνοθεσία: Λορίν Σκαφάρια 
Παίζουν: Τζένιφερ Λόπεζ, Κόνστανς Γου, Τζούλια Στάιλς, Κίκι Πάλμερ, Λίλι Ράινχαρτ, Λίζο, Κάρντι Μπι 
Σύνοψη: Μια παρέα από στρίπερς στην Νέα Υόρκη που κατά την περίοδο της οικονομικής κρίσης του 2008 βλέπουν τους πελάτες τους και τα εισοδήματά τους να εξανεμίζονται, με αρχηγό τη φιλόδοξη χωρισμένη μητέρα Ντόροθι (Κόνστανς Γου) και με τη βοήθεια της βετεράνου στρίπερ Ραμόνα (Τζένιφερ Λόπεζ), θα ενώσουν τις δυνάμεις τους κλέβοντας και εξαπατώντας πλούσιους άντρες της Γουόλ Στριτ. Το σχέδιο τους δουλεύει με μεγάλη επιτυχία μέχρι που τα πράγματα αρχίζουν να βγαίνουν εκτός ελέγχου.
Διανομή: Odeon

Maleficent: Η δύναμη του σκότους - Maleficent: Mistress of evil
Είδος: Φαντασίας, Οικογενειακή, Περιπέτεια 
Σκηνοθεσία: Γιοακίμ Ρόνινγκ 
Παίζουν: Αντζελίνα Τζολί, Μισέλ Φάιφερ, Ελ Φάνινγκ, Τζούνο Τεμπλ, Εντ Σκράιν, Χάρις Ντίκινσον 
Σύνοψη: Ακολουθώντας την πετυχημένη διασκευή του 2014, η Maleficent και η βαφτιστήρα της Aurora αναλαμβάνουν να λύσουν τον περίπλοκο και μυστηριώδη οικογενειακό δεσμό που τις ενώνει. Ωστόσο ακολουθούν διαφορετικούς δρόμους από τους επικείμενους γάμους της Aurora, τους απροσδόκητους εχθρούς και τις καινούργιες σκοτεινές δυνάμεις που εμφανίζονται στο Βασίλειο. Η κατακερματισμένη σχέση τους, που σέρνεται ανάμεσα στην εκδίκηση και την άδολη αγάπη δείχνει να ανθίζει, όσο η έχθρα ανάμεσα στους ανθρώπους και στις νεράιδες επιβιώνει. Ο επικείμενος γάμος της Aurora με τον πρίγκιπα Φίλιππο είναι αιτία για γιορτή για το Βασίλειο των Ulstead και των γειτόνων Moors, αφού ο γάμος θα φέρει κοντά τους δύο κόσμους. Όταν ένας καινούργιος επισκέπτης θα συστήσει έναν παντοδύναμο νέο εχθρό που δεν υπολόγιζαν, η Maleficent και η Aurora θα χωριστούν, συμμετέχοντας σε έναν Μεγάλο Πόλεμο, που θα δοκιμάσει την αφοσίωση τους και θα τις κάνει να αναρωτηθούν αν είναι στ’ αλήθεια οικογένεια.
Διανομή: Feelgood

Παράσιτα - Gisaengchung - Parasite
Είδος: Δράμα, Κωμωδία, Θρίλερ 
Σκηνοθεσία: Μπονγκ Τζουν-Χο
Παίζουν: Σονγκ Κανγκ Χο, Λι Σαν Κουν, Τσο Γέο 
Σύνοψη: Η οικογένεια των Κιμ είναι αγαπημένη, αλλά είναι όλοι τους άνεργοι και το μέλλον τους διαγράφεται ζοφερό. Ο γιος της οικογενείας βρίσκει δουλειά ως καθηγητής ιδιαιτέρων κι ελπίζει επιτέλους σε σταθερό εισόδημα. Κουβαλώντας τις προσδοκίες όλης του της οικογένειας, πηγαίνει για συνέντευξη στο σπίτι των Παρκ- ιδιοκτητών μια διεθνούς εταιρίας πληροφορικής, για να συναντήσει την κυρία του σπιτιού. Μετά την πρώτη αυτή συνάντηση, ξεκινάει ένας χείμαρρος ατυχών συμβάντων.
Διανομή: Seven Films

Συνώνυμα - Synonymes - Synonyms 
Είδος: Δράμα, Περιπέτεια, Κοινωνική
Σκηνοθεσία: Ναντάβ Λαπίντ
Παίζουν: Τομ Μερσιέ, Κουεντίν Ντολμέρ, Λουίζ Σεβιγιότ, Ολιβιέ Λουστό
Σύνοψη: Ένας νέος Ισραηλινός άνδρας εγκαταλείπει την πατρίδα του και πάει στο Παρίσι, με τη βοήθεια μόνο του γαλλο-ισραηλινού λεξικού του.
Διανομή: Weird Wave

Ο Λένιν τον Οχτώβρη - Lenin v oktyabre
Είδος: Βιογραφία, Ιστορικό (1937, ασπρόμαυρη) 
Σκηνοθεσία: Μιχαήλ Ρομ και Ντμίτρι Βασιλιέφ. 
Παίζουν: Μπόρις Σιούκιν (Λένιν), Νικολάι Οκλόπκοφ. Σέμυον Γκόλσταμπ (Στάλιν)
Σύνοψη: Επιστρέφοντας από τη Φιλανδία ο Λένιν φτάνει στην Αγ. Πετρούπολη τον Οκτώβρη του 1917 και πρέπει να ανατρέψει την προσωρινή κυβέρνηση. Ο εργάτης Βασίλι αναλαμβάνει την προστασία του, όσο οι Μπολσεβίκοι ετοιμάζονται για την ένοπλη εξέγερση. Μέσα σ’ ένα εργοστάσιο της Αγ. Πετρούπολης οι εργάτες ανατρέπουν τον υπουργό, ο οποίος με τη συνοδεία ενός Μενσεβίκου, απαιτεί να παραδώσουν τα όπλα. Οι Ζινοβίεφ και Κάμενεφ δημοσιοποιούν την ημερομηνία της εξέγερσης, ενώ η προσωρινή κυβέρνηση προσπαθεί να εμποδίσει τον Λένιν. Η εργατική αλληλεγγύη αποτρέπει το σχέδιο αυτό και ο Λένιν παίρνει τον έλεγχο της κατάστασης. 
Εγκατεστημένος στο ινστιτούτο Σμόλνι συναντά τους αρχηγούς των Μπολσεβίκων και δίνει το σινιάλο της δράσης. Τα χειμερινά ανάκτορα καταλαμβάνονται και η προσωρινή κυβέρνηση συλλαμβάνεται. Ο Λένιν διακηρύσσει τη νίκη της επανάστασης και την ανάληψη της εξουσίας από τα Σοβιέτ.
Διανομή: New Star