4/7/19

Διακοπές στην Ίμπιζα - Ibiza

Η Ίμπιζα θεωρείται ένα «νησί υψηλού κινδύνου» από άποψη καλοκαιρινών διακοπών και ειδικότερα όταν το επισκέπτεται μια οικογένεια, της οποίας ο πάτερ φαμίλιας είναι συντηρητικός και τα παιδιά… δεν είναι δικά του αλλά της γυναίκας του, από τον πρώτο της άντρα.
Στο ρόλο του, ο Κριστιάν Κλαβιέ (ο Λουί Ντε Φινές, του 21ου αιώνα), που τείνει να καθιερωθεί στους ρόλους του μεσήλικα, που προσπαθεί να δείξει διαφορετικός από ό,τι είναι στην πραγματικότητα.
Εδώ, ως Φιλίπ υπόσχεται στο γιο της Καρόλ να πάνε διακοπές στην Ίμπιζα εφόσον πάει καλά στα μαθήματά του και πάνε τελικά, για να συνειδητοποιήσει ότι δεν είναι και εύκολο να κάνει διακοπές σε ένα τόσο «ζωηρό» μέρος.
Η οικογένεια θα περάσει πολλές ευτράπελες καταστάσεις και υποτίθεται ότι θα βγει πιο ενωμένη στο φινάλε.
Όχι απαιτητικές ερμηνείες (ο Κλαβιέ υποδύεται τον εαυτό του), δροσερές καταστάσεις άλλοτε εξωφρενικές άλλοτε όχι, φωτεινά τοπία από την Ίμπιζα που είναι μαγευτική -ή ούτως ή άλλως- και ένα καλοκαιρινό δίωρο χωρίς απαιτήσεις.  (Κριτική μου στο myFilm.gr)
INFO
Προβάλλεται από 4/7/2019
Είδος: Κωμωδία 
Σκηνοθεσία: Αρνό Λεμόρτ 
Παίζουν: Κριστιάν Κλαβιέ, Ματίλντ Σενιέ  
Σύνοψη: Ο Φιλίπ και η Καρόλ, διαζευγμένοι και οι δύο, γνωρίζονται και ερωτεύονται τρελά. Προσπαθώντας να κερδίσει τα δύο νεαρά παιδιά της συντρόφου του, o Φιλίπ είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα. Έτσι, θα κάνει μια συμφωνία με τον μεγαλύτερο γιο της: εάν γράψει καλά στις εξετάσεις του και πάρει το απολυτήριο, θα επιλέξει  εκείνος τον προορισμό των φετινών διακοπών. Κι αυτός, δεν θα είναι άλλος από την… Ίμπιζα. Για τον Φιλίπ, που είναι συνηθισμένος σε ήρεμες διακοπές, αυτό θα είναι μόνο η αρχή πολλών εκπλήξεων και ακόμα περισσότερων ξεκαρδιστικών καταστάσεων στο νησί των χιλιάδων τουριστών και των ατέλειωτων πάρτι.  (Από τη Seven Films)