28/2/19

Όλες οι νέες ταινίες από 28/2/2019

Παρουσίαση όλων των νέων ταινιών που προβάλλονται από σήμερα στους κινηματογράφους.

Γενέθλια Θανάτου 2 - Happy Death Day 2
Είδος: Τρόμου, Μυστηρίου, Θρίλερ, Δράμα
Σκηνοθεσία: Κρίστοφερ Λάντον  
Παίζουν: Τζέσικα Ροθ, Ίσραελ Μπουσάρντ, Ρούμπι Μοντάιν, Σουράτζ Σάρμα, Ρέιτσελ Μάθιους, Τσαρλς Άιτκεν, Τενέα Ιντριάγκο 
Σύνοψη: Η Τρι ανακαλύπτει ότι το να πεθαίνεις ξανά και ξανά ήταν απλά εξαιρετικά πιο εύκολο από τους κινδύνους που βρίσκονται μπροστά της. Δύο χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας, η Τρι επανέρχεται στον κύκλo του χρόνου για να προσδιορίσει τον λόγο για τον οποίο μπήκε σε αυτόν στην πρώτη φορά. Πρέπει επίσης να αντιμετωπίσει την Λόρι που αναζητά την εκδίκηση και η οποία έχει αναστηθεί από τη δύναμη του χρονικού κύκλου.
Διανομή: Tulip

Δύση Ηλίου - Napszállta
Είδος: Δράμα 
Σκηνοθεσία: Λάζλο Νέμες 
Παίζουν: Βλαντ Ιβάνοφ, Τζούλι Τζάκαμπ, Σουζάν Γουέστ, Μπιορν Φράιμπεργκ, Μόνικα Μπαλσάι, Λεβέντ Μόλναρ, Ουρς Ρεχν 
Σύνοψη: 1913. Βουδαπέστη, στην καρδιά της Ευρώπης. Η νεαρή Ιρις Λάιτερ (Τζούλι Τζάκαμπ) φτάνει στην Βουδαπέστη ελπίζοντας να εργαστεί ως καπελού στο θρυλικό κατάστημα που κάποτε ανήκε στους γονείς της.
Παρόλα αυτά ο νέος ιδιοκτήτης Οσκαρ Μπρίλλ (Βλαντ Ιβάνοφ)  δεν δέχεται να την προσλάβει. Eκείνη την στιγμή γίνονται στο κατάστημα προετοιμασίες για να υποδεχτεί πολύ σημαντικούς επισκέπτες και ένας άνδρας προσεγγίζει την Ιρις αναζητώντας κάποιον Κάλμαν Λάιτερ, για τον οποίο -και παρόλο που φέρει το ίδιο επώνυμο με εκείνην- η Ίρις δεν έχει ακούσει ποτέ τίποτε.
Διανομή: Filmtrade

Ζωή - Zoe
Είδος: Δράμα, Αισθηματική, Επιστημονικής Φαντασίας  
Σκηνοθεσία: Ντρέικ Ντόρεμους
Παίζουν: Γιούαν Μακ Γκρέγκορ, Λέα Σεϊντού, Τέο Τζέιμς, Κριστίνα Αγκιλέρα, Ρασίντα Τζόουνς
Σύνοψη: Ο Κόουλ  (Γιούαν ΜακΓκρέγκορ) είναι ένας μηχανικός τεχνητής νοημοσύνης που προσφέρει τεχνολογικά εργαλεία για ρομαντικές σχέσεις. Η πρώτη ανακάλυψη της εταιρείας του ήταν ένας αλγόριθμος που καθορίζει την πιθανότητα μιας επιτυχημένης σχέσης, ενώ το πρόσφατό έργο του είναι οι τεχνητοί άνθρωποι που έχουν σχεδιαστεί για να γίνουν το τέλειο ταίρι. Ο Κόουλ ξεκινάει μια σχέση με την συνάδελφο του Ζωή (Λέα Σεϊντού), όμως η σχέση τους εμπλέκεται με τα επιστημονικά προϊόντα και το μέλλον της εταιρείας.
Διανομή: Odeon

Η δουλειά της - Her job
Είδος: Δράμα
Σκηνοθεσία: Νίκος Labôt
Παίζουν: Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Δημήτρης Ήμελλος, Μαρία Φιλίνη, Κωνσταντίνος Γώγουλος, Ελένη Καραγιώργη, Δανάη Πριμάλη, Ορφέας Αγγελόπουλος, Δήμητρα Βλαγκοπούλου, Γεωργία Τσαγκαράκη, Ειρήνη Ασημακοπούλου, Αρετή Σεϊνταρίδου
Σύνοψη: Λίγο πριν τα 40 η Παναγιώτα, μια σχεδόν αναλφάβητη νοικοκυρά και μητέρα δύο παιδιών, θα χρειαστεί να αναζητήσει για πρώτη φορά δουλειά, όταν ο άντρας της χάσει τη δική του. Έχοντας ελάχιστα εφόδια θα προσληφθεί για λογαριασμό μιας ιδιωτικής εταιρείας καθαρισμού σ’ ένα νέο πολυκατάστημα. Εκεί, παρά τις συνθήκες εκμετάλλευσης και εργασιακής απαξίωσης, θα βιώσει μια πρωτόγνωρη αίσθηση οικονομικής και συναισθηματικής ανεξαρτησίας και θα σταθεί για πρώτη φορά στα πόδια της. Ό,τι κι αν ακολουθήσει από εκεί και μετά, εκείνη δεν θα είναι ποτέ πια η ίδια …
Διανομή: Weird Wave

Ο μαγικός κήπος - Drôles de petites bêtes 
Είδος: Κινούμενα Σχέδια, Κωμωδία, Περιπέτεια, Οικογενειακή 
Σκηνοθεσία: Αρνό Μπουρόν, Αντούν Κρινγκς 
Μεταγλωττισμένη στα Ελληνικά
Σύνοψη: Όταν ο Απόλλο, ένας ευγενικός περιπλανώμενος καλλιτέχνης, καταφθάνει στο χωριό που κατοικούν τα Ζουζούνια, δεν αργεί να αναστατώσει τη ζωή τους. O Απόλλο πέφτει στην παγίδα της Γουέντι, της ζηλιάρας και παμπόνηρης ξαδέλφης της βασίλισσας Μαργαρίτας. Ο ήρωας μας κατηγορείται για την απαγωγή της Βασίλισσας, προκαλώντας τον πανικό στην κυψέλη. Η αλήθεια είναι ότι η Μαργαρίτα είναι αιχμάλωτη των Ζιζάνιων, που είναι συνένοχα της Γουέντι, όσο εκείνη καταλαμβάνει τον θρόνο.
Με τη βοήθεια των νέων του φίλων, ο Απόλλο ηγείται μίας ριψοκίνδυνης αποστολής διάσωσης. Πρέπει να απελευθερώσει τη Βασίλισσα Μαργαρίτα και να σώσει τo μελίσσι, ξεπερνώντας πολλά εμπόδια με τη βοήθεια της φαντασίας.
Διανομή: Tanweer