30/5/18

24 ώρες προθεσμία - 24 hours to live

Ο Ίθαν Χοκ σε ρόλο ενός πρώην στρατιώτη των ειδικών δυνάμεων, τον Τράβις, με πικρές προσωπικές αναμνήσεις, αδίστακτο, χωρίς ψυχή, έτοιμο να σκοτώσει για τα λεφτά, αλλά και με… αισθήματα που τον παρασέρνουν να ερωτευτεί θανάσιμα.
Όχι και άσχημα, αν μάλιστα λάβεις υπόψη ότι πέφτει και θύμα ενός βιολογικού πειράματος και μετά το θάνατό του ανασταίνεται για να… πεθάνει μετά από 24 ώρες. Έχουμε ξαναδεί τέτοιου είδους επιστημονική φαντασία και δεν κάνει εντύπωση.
Το suspense είναι δεδομένο μαζί με τις προβλεπόμενες ανατροπές. Ο έρωτάς του, τού επιβάλλει και άλλες υποχρεώσεις, η δράση είναι συνεχής, διότι επιπλέον πρέπει να σώσει και κάποιο μυστικό και σατανικό project. Έτσι περνά εύκολα η ώρα.
Η περιπέτεια του Μπράιαν Σμερζ έχει «απ’ όλα». Ακόμα και τον Ρούτγκερ Χάουερ σε ένα μικρό και χαρακτηριστικό ρόλο. (Κριτική μου στο myfilm.gr)
INFO
Προβάλλεται από 31/5/18
Είδος: Δράσης / Επιστημονικής Φαντασίας 
Σκηνοθεσία: Μπράιαν Σμερζ 
Παίζουν: Ίθαν Χοκ, Πολ Άντερσον, Ρούτγκερ Χάουερ, Λίαμ Κάνινγκχαμ 
Σύνοψη: Ο Τράβις, ένας πρώην στρατιώτης των ειδικών δυνάμεων αγωνίζεται να ξεπεράσει τον ξαφνικό θάνατο της γυναίκας και του γιού του. Ένας παλιός του συνάδελφος τον πλησιάζει και του κάνει μια δελεαστική πρόταση με μεγάλο οικονομικό όφελος. Να αναλάβει μια επικίνδυνή αποστολή δολοφονίας για λογαριασμό ενός πανίσχυρου μυστικού οργανισμού. Ο Τράβις θα δεχθεί την πρόταση αλλά λίγο πριν ολοκληρώσει την αποστολή του θα γίνει αντιληπτός με αποτέλεσμα να δεχθεί πυρά από την Ιντερπόλ. Και ενώ νομίζει ότι όλα τελείωσαν ξυπνάει στο τραπέζι μια χειρουργικής αίθουσας.
Διανομή: Spentzos Film