13/3/24

Άγρια φύση - Force of nature, The dry 2

Περιπέτεια μυστηρίου με άξονα την αναζήτηση μιας αγνοούμενης και φόντο μια Αυστραλιανή οροσειρά και ένα μονίμως βροχερό και υγρό δάσος, που έρχεται σε αντίθεση με τον τίτλο The dry.
Πέντε γυναίκες συμμετέχουν σε μια «εταιρική» πεζοπορία εν μέσω κακοκαιρίας, αλλά μόνο τέσσερις ολοκληρώνουν τη διαδρομή, η Τζιλ (Ντέμπορα-Λι Φέρνες), η Μπεθ (Σίσι Στρίνγκερ), η Μπρι (Λούσι Άνσελ) και η Λορίν (Ρόμπιν Μακ Λίβι), ενώ η Άλις (Άννα Τορβ) έχει εξαφανιστεί. Ο ομοσπονδιακός πράκτορας Άαρον Φαλκ (Έρικ Μπάνα) και η Κάρμεν Κούπερ, έχοντας λάβει μια ανησυχητική κλήση από την Άλις, που είναι πληροφοριοδότης τους, λίγο πριν την εξαφάνισή της, κατευθύνονται βαθιά στο δάσος με την ελπίδα να τη βρουν ζωντανή. Οι τέσσερις γυναίκες που σώθηκαν φαίνεται να κρύβουν κάτι και ουσιαστικά δεν βοηθούν, ενώ υπάρχουν στοιχεία για κάποιον serial killer και εταιρική κατασκοπία. Καθώς ο Φαλκ ερευνά, ανακαλύπτει ανησυχητικές λεπτομέρειες σχετικά με τις σχέσεις μεταξύ αυτών των γυναικών και αρχίζει να ανησυχεί για τη ζωή της αγνοούμενης. 
Αγωνία, μυστήριο, επιφανειακοί χαρακτήρες και ανατροπή με φόντο ένα υγρό περιβάλλον που περονιάζει το θεατή. (Κριτική μου για το MyFILM)
INFO
Είδος: Θρίλερ, Μυστηρίου, 120΄
Χώρα: Αυστραλία, 2024
Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Κόνολι
Παίζουν: Έρικ Μπάνα, Ντέμπορα-Λι Φέρνες, Ρόμπιν ΜακΛίβι, Σίσι Στρίνγκερ, Λούσι Άνσελ, Άνα Τορβ,
Διανομή: Spentzos Film