26/9/19

Νέες ταινίες από 26/9/2019

Παρουσίαση όλων των νέων ταινιών που προβάλλονται από σήμερα στους κινηματογράφους

Έντμοντ: Ένας απρόβλεπτος συγγραφέας - Edmond

Είδος: Δράμα, Κωμωδία, Βιογραφική  
Σκηνοθεσία: Αλεξίς Μισαλίκ  
Παίζουν: Τομάς Σολιβερές, Τομ Λεμπ, Ολιβιέ Γκουρμέ, Ματίλντ Σενιέ, Ντομινίκ Πινόν, Αλεξίς Μισαλίκ 
Σύνοψη: Δεκέμβριος 1897, Παρίσι. Ο Έντμοντ Ροστάντ δεν έχει κλείσει ακόμα τα τριάντα, έχει όμως ήδη δύο παιδιά και πολλά άγχη. Δεν έχει γράψει τίποτα εδώ και δύο χρόνια. Καθώς βρίσκεται σε απελπισία, προτείνει στο μεγάλο ηθοποιό του θέατρου Κονστάντ Κοκλέν τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε ένα νέο έργο και συγκεκριμένα σε μια ηρωική κωμωδία. Υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα: το έργο αυτό δεν έχει γραφτεί ακόμα. Παραβλέποντας τις ιδιοτροπίες των ηθοποιών, τις απαιτήσεις των παραγωγών, τη ζήλια της συζύγου του, τις πικάντικες ιστορίες του καλύτερού του φίλου και την έλλειψη ενθουσιασμού όλων των γύρω του, ο Έντμοντ αρχίζει να γράφει το έργο που κανείς δεν πιστεύει. Προς το παρόν, έχει μόνο τον τίτλο: Σιρανό ντε Μπερζεράκ.
Διανομή: Odeon

Απρόσμενος έρωτας - An unexpected love
Είδος: Κωμωδία, Αισθηματική, Κομεντί  
Σκηνοθεσία: Χουάν Βέρα 
Παίζουν: Ρικάρντο Νταρίν, Μερσέντες Μοράν, Άντρια Πιέτρα, Ζαν Πιέρ Νοέρ, Κλόντια Λαπάκο, Τσίκο Νοβάρο 
Σύνοψη: O Μάρκος και η Άννα μετράνε 25 χρόνια γάμου. Όταν ο μοναχογιός τους φεύγει από την επαρχία για να πάει στο κολέγιο, το ζευγάρι μπαίνει σε περίοδο κρίσης. Χωρίς ιδιαίτερη αντίσταση, σαν να το είχαν σχεδιάσει καιρό, αποφασίζουν να χωρίσουν τους δρόμους τους. Λιτά και απέριττα, τόσο που θα μπορούσε να πει κανείς ότι ήταν μια αμοιβαία απόφαση χωρισμού. Η εργένικη ζωή μοιάζει έντονη και συναρπαστική αρχικά, αλλά γρήγορα έρχονται τα ερωτηματικά και οι αμφιβολίες. Ο Μάρκος και η Άννα αρχίζουν να αναρωτιούνται για την αγάπη, τη φύση της επιθυμίας, την πίστη και παίρνουν μία απόφαση που θα αλλάξει τις ζωές τους για πάντα.
Διανομή: Feelgood

Ο κυνηγός της νύχτας - Nomis
Είδος: Θρίλερ, Αστυνομική, Δράσης
Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Ρέιμοντ 
Παίζουν: Χένρι Καβίλ, Αλεξάντρα Νταντάριο, Μπεν Κίνγκσλεϊ, Στάνλεϊ Τούτσι, Σάρα Τόμπσον, Ιλιάνα Τζόουνς, Μπρένταν Φλέτσερ, Έμα Τρέμπλεϊ 
Σύνοψη: Ένας ταλαιπωρημένος αστυνομικός, το αστυνομικό σώμα στο οποίο ανήκει και ένας αυτόκλητος τιμωρός εμπλέκονται σε μία επικίνδυνη συνομωσία που σχετίζεται με απαγωγές και δολοφονίες γυναικών.
Διανομή: Tanweer

Τρομακτικές ιστορίες στο σκοτάδι - Scary stories to tell in the dark
Είδος: Θρίλερ, Τρόμου, Μυστηρίου
Σκηνοθεσία: Αντρέ Όβρενταλ 
Παίζουν: Ζόι Μάργκαρετ Κολέτι, Μάικλ Γκάρζα, Γκάμπριελ Ρας 
Σύνοψη: Αμερική 1968. Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα μυρίζει αλλαγή… αλλά όχι στη μικρή πόλη της Μιλ Βάλεϊ, όπου για γενιές, η σκιά της οικογένειας Μπέλοουζ πέφτει βαριά. Στην έπαυλη τους στην άκρη της πόλης, η Σάρα, ένα μικρό κορίτσι με φριχτά μυστικά, μετέφερε τη ζωή της σε μία σειρά από τρομαχτικές ιστορίες, γραμμένες σε ένα βιβλίο που έχει υπερβεί τον χρόνο. Ιστορίες που έχουν έναν τρόπο να ζωντανέψουν σε βάρος μίας παρέας εφήβων που θα ανακαλύψει το τρομαχτικό βιβλίο της Σάρα.
Διανομή: Feelgood

Αναμνήσεις - Ricordi?
Είδος: Δράμα, Αισθηματική 
Σκηνοθεσία: Βαλέριο Μιέλι 
Παίζουν: Λούκα Μαρινέλι, Λίντα Καρύδη, Τζιοβάνι Αντζάλντο 
Σύνοψη: Ο αισθαντικός Λούκα Μαρινέλι πρωταγωνιστεί σε μια ιστορία αγάπης, άλλοτε ευτυχισμένος, με όρεξη για ζωή και άλλοτε γεμάτος αναμνήσεις, αλλά πάντοτε ερωτευμένος. Η ρευστότητα του χρόνου και η παροδικότητα των αναμνήσεων αναμειγνύονται με τα συναισθήματα εν τη γενέσει τους και η αγάπη συναντά την αμφιβολία, την αμφισημία, όρια νοερά, αλλά και υπαρκτά. Εκείνος και Εκείνη, Εσύ και ο Άλλος, στο χθες, το σήμερα, το αύριο, στο πάντα.
Διανομή: Weird Wave

Η μεγάλη νύχτα της Νάπολης - La paranza dei bambini - Piranhas
Είδος: Δράμα, Αστυνομική 
Σκηνοθεσία: Κλαούντιο Τζιοβανέζι 
Παίζουν: Φραντσέσκο Ντι Νάπολι, Βιβιάνα Απρέα 
Σύνοψη: Στους δρόμους και τα σκοτεινά σοκάκια μιας από τις πιο βίαιες πόλης της Ιταλίας, της Νάπολης, μια παρέα δεκαπεντάχρονων νεαρών, χωρίς άλλη ελπίδα διεξόδου από την καθημερινή μιζέρια και υποβάθμιση, παύουν απλώς να είναι οι μικροί βοηθοί μεγάλων συμμοριών αλλά αποφασίζουν με την καθοδήγηση ενός από αυτούς, να πάρουν τη γειτονιά στα χέρια τους και να ηγηθούν οι ίδιοι. Το παιχνίδι και η επιβεβαίωση που ζητά μέσα από την ταύτιση με ρόλους, ένας έφηβος, γίνεται σιγά-σιγά όλο και πιο σοβαρό, φτάνοντας σε θανάσιμα όρια, καθώς πακτωλοί χρήματος από το έγκλημα αλλά και μια βροχή από σφαίρες σκοτεινιάζουν την πόλη και τις γειτονιές της που συγκρούονται για την κυριαρχία.
Διανομή: Rosebud21

Blinded by the light 
Είδος: Μουσική, Δράμα, Βιογραφική, Κωμωδία, Μιούζικαλ  
Σκηνοθεσία: Γκούριντερ Τσάντα 
Παίζουν: Βιβέικ Κάλρα, Κούλβιντερ Γκιρ, Μίρα Γκανάτρα, Νελ Γουίλιαμς, Άαρον Παγκιούρα, Χέιλι Άτγουελ, Ντιν Τσαρλς Τσάπμαν
Σύνοψη: Η ταινία διηγείται την ιστορία του Τζέιβντ (Βιβέικ Κάλρα), ενός βρετανού εφήβου πακιστανικής καταγωγής, που μεγάλωσε στην πόλη του Λούτον στην Αγγλία, το 1987. Εν μέσω φυλετικών και οικονομικών αναταραχών, γράφει ποίηση προκειμένου να «ξεφύγει» από τη μισαλλοδοξία που μαστίζει την πόλη του, και την αυστηρότητα του συντηρητικού πατέρα του. Αλλά όταν ένας συμμαθητής του, τον «μυεί» στη μουσική του Μπρους Σπρίνγκστιν, ο Τζέιβντ αισθάνεται ότι η εργατική τάξη στην οποία ανήκει εκείνος και η οικογένειά του, ταυτίζεται και αντικατοπτρίζεται στους δυνατούς στίχους του Μπρους. Καθώς ο Τζέιβτν ανακαλύπτει μία καθαρτική διέξοδο για να ακολουθήσει τα όνειρά του, ταυτόχρονα βρίσκει το θάρρος να εκφραστεί με τη δική του, μοναδική φωνή. 
Μία ιστορία θάρρους, αγάπης, ελπίδας, οικογενειακών δεσμών, αλλά και της μοναδικής ικανότητας της μουσικής να εξυψώνει το ανθρώπινο πνεύμα.
Διανομή: Tanweer

Το παιχνίδι του ρόδου - Bajo la rosa
Είδος: Θρίλερ, Μυστηρίου, Δράμα
Σκηνοθεσία: Τζόσουε Ράμος 
Παίζουν: Πέντρο Κάζαμπλανκ, Ραμίρο Μπλας, Ελίζαμπετ Γκέλαμπερτ, Ζακ Γκόμεζ 
Σύνοψη: Η 10χρονη Sara εξαφανίζεται. Οι μέρες περνούν χωρίς κανένα ίχνος της. Μέχρι που ένα πρωινό, οι γονείς της λαμβάνουν ένα γράμμα από τον απαγωγέα που, για να την αφήσει ελεύθερη, ζητάει να τους συναντήσει!
Ποιος είναι και τι θέλει να τους πει;
Αυτό το τετ-α-τετ θα έχει μια αναπάντεχη εξέλιξη...
Διανομή: Filmboy Pictures

Το μαγικό χαλί - Hodja fra Pjort  - Up and away
Είδος: Κινούμενα Σχέδια, Οικογενειακή 
Σκηνοθεσία: Κάρστεν Κίλριχ  
Σύνοψη: Ένα χωριατόπαιδο, η πιστή του γίδα, ένας άπληστος για εξουσία σουλτάνος, δύο πεινασμένοι αλιγάτορες, ένας αδίστακτος κακοποιός, ένα κορίτσι της πόλης, ένας αφηρημένος πωλητής χαλιών - και, φυσικά, ένα ιπτάμενο χαλί - έχουν το ρόλο τους στις περιπέτειες του Χότζα. Είναι οι Χίλιες και Μία Νύχτες στη ζωή ενός χωρικού, ο οποίος κόντρα στις πιθανότητες, καταφέρνει να ταξιδέψει στον κόσμο, να νικήσει τους εχθρούς του, να ξεπεράσει τον φόβο του και τελικά να επιστρέψει στο σπίτι με ένα απροσδόκητο δώρο.
Διανομή: Tanweer

Rambo: Το τελευταίο αίμα - Rambo: Last Blood
Είδος: Δράσης, Περιπέτεια
Σκηνοθεσία: Άντριαν Γκρούνμπεργκ 
Παίζουν: Σιλβέστερ Σταλόνε, Παζ Βέγκα, Σίλα Σα, Ιβέτ Μονρίλ, Λούις Μάντιλορ, Τζέσικα Μάντσεν 
Σύνοψη: Σχεδόν τέσσερις δεκαετίες μετά την πρώτη ταινία, ο Σιλβέστερ Σταλόνε επιστρέφει ως ένας από τους κορυφαίους ήρωες δράσης όλων των εποχών, ως Τζον Ράμπο. Τώρα, ο Ράμπο θα πρέπει να έρθει αντιμέτωπος με το παρελθόν του και να φέρει ξανά στην επιφάνεια τις ανελέητες πολεμικές του ικανότητες με σκοπό να πάρει εκδίκηση στην τελευταία του επικίνδυνη αποστολή. Το τελευταίο κεφάλαιο της θρυλικής σειράς είναι ένα θανάσιμο ταξίδι εκδίκησης κι αίματος.
Διανομή: Odeon

Diego Maradona
Είδος: Ντοκιμαντέρ, Βιογραφική, Αθλητική
Σκηνοθεσία: Ασίφ Καπάντια
Σύνοψη: Μια συναρπαστική ταινία-ντοκιμαντέρ για την πολυτάραχη ζωή του πιο αγαπημένου αθλητή παγκοσμίως. Η ξέφρενη πορεία του Ντίεγκο από την φτώχεια της φαβέλα στην απόλυτη δόξα μέσα από άγνωστα ντοκουμέντα από το προσωπικό του αρχείο. Μια ιστορία για το πάθος, την ιδιοφυΐα αλλά και τις ανθρώπινες αδυναμίες.
Διανομή: Weird Wave