Καλό Πάσχα

Τα Πάθη του Χριστού σε peplum movies

27/6/19

Όλες οι νέες ταινίες από 27/6/2019

Παρουσίαση όλων των νέων ταινιών που προβάλλονται από σήμερα στους κινηματογράφους

Κόλπο Γκρόσο - Ricchi di fantasia - Dream Fools
Είδος: Κωμωδία 
Σκηνοθεσία: Φραντσίσκο Μικιτσέ
Παίζουν: Σέρτζιο Καστελίτο, Σαμπρίνα Φερίλι, Βαλέρια Φαμπρίτζι, Ματίλντε Γκιόλι, Αντόνιο Κατάνια, Αντονέλα Ατίλι, Πάολο Καλαμπρέζι
Σύνοψη: O Σέρτζιο, ένας μεροκαματιάρης επιπλοποιός και η Σαμπρίνα, μια αποτυχημένη τραγουδίστρια είναι παράνομο ζευγάρι εδώ και αρκετό καιρό αλλά δεν μπορούν να χωρίσουν τους νόμιμους συζύγους τους λόγω οικονομικών δυσχερειών. Μία μέρα οι φίλοι του Σέρτζιο θέλοντας να τον εκδικηθούν για να τις χοντροκομμένες  φάρσες του, τον κάνουν να πιστέψει ότι κέρδισε το jackpot του λαχείου. Ο Σέρτζιο χωρίς να το πολυσκεφθεί χωρίζει την γυναίκα του, και  φεύγοντας παίρνει μαζί του όχι μόνο την Σαμπρίνα αλλά και όλη της  την οικογένεια. Αργότερα ανακαλύπτει ότι δεν υπάρχει φράγκο  αλλά είναι πολύ αργά για επιστροφή. Έτσι θέτει σε εφαρμογή ένα σχέδιο που θα σύρει όλη την οικογένεια στην Νότια Ιταλία. Όμως τα ψέματα δεν διαρκούν πολύ.
Διανομή: Spentzos Film

Annabelle comes home 
Είδος: Τρόμου, Μυστηρίου, Θρίλερ 
Σκηνοθεσία: Γκάρι Ντάουμπερμαν 
Παίζουν: Πάτρικ Γουίλσον, Βέρα Φαρμίγκα, ΜακΚίνα Γκρέις, Μάντισον Άιζμαν, Κέιτι Σαρίφ 
Σύνοψη: Αποφασισμένοι να εμποδίσουν την Annabelle από το να προκαλέσει τον όλεθρο, οι δαιμονολόγοι Εντ (Πάτρικ Γουίλσον) και Λορέν Γουόρεν (Βέρα Φαρμίγκα) κλειδώνουν τη δαιμονική κούκλα στο δωμάτιο με τα καταραμένα αντικείμενα, την τοποθετούν με ασφάλεια σε μία προθήκη και ζητούν την ευλογία ενός ιερέα. Όμως, έναν χρόνο αργότερα, μία δαιμονική νύχτα τρόμου όταν η 10χρονη κόρη τους Τζούντι και οι φίλες της επισκέπτονται το δωμάτιο, ξυπνάνε την Annabelle και όλα τα κακά πνεύματα που κατοικούν εκεί.
Διανομή: Tanweer

Ένας αληθινός φίλος - A dog's journey
Είδος: Οικογενειακή, Κωμωδία 
Σκηνοθεσία: Γκέιλ Μανκούσο 
Παίζουν: Ντένις Κουέιντ, Μπέτι Γκίλπιν, Τζος Γκαντ, Μαρτζ Χελγκενμπέργκερ 
Σύνοψη: Σε αυτή την υπέροχη οικογενειακή ταινία, θα δούμε τη συγκινητική ιστορία του αφοσιωμένου σκύλου Μπέιλι που βρίσκει το νόημα της δικής του ύπαρξης μέσα από τις ζωές των ανθρώπων που κάνει να γελούν και να αγαπούν. Ο Μπέιλι ζει σε μια υπέροχη φάρμα στο Μίσιγκαν μαζί με το αφεντικό του, Ίθαν, και τη γυναίκα του, Χάνα. Έχει μάλιστα αποκτήσει έναν απίθανο καινούριο φίλο: την εγγονή του Ίθαν και της Χάνα, Σίτζεϊ. Όταν η μητέρα της Σίτζεϊ αποφασίζει να πάρει τη μικρή μακριά, ο Μπέιλι που της έχει υποσχεθεί πως θα την προστατεύει για πάντα, θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει την υπόσχεσή του και να βρεθεί ξανά κοντά της. Μια τρυφερή ιστορία ελπίδας, αγάπης και απεριόριστης αφοσίωσης που σε κάνει να αναρωτιέσαι αν εμείς φροντίζουμε πραγματικά τους τετράποδους φίλους μας ή εκείνοι εμάς. Αυτή είναι μια φιλία που ξεπερνάει μια ζωή και μια αγάπη που ξεπερνάει όλα τα εμπόδια.
Διανομή: Odeon

Η έπαυλη με τα μυστικά - La quietud
Είδος: Δράμα, Θρίλερ  
Σκηνοθεσία: Πάμπλο Τραπέρο 
Παίζουν: Μαρτίνα Γκούσμαν, Μπερενίς Μπεζό 
Σύνοψη: Μετά από χρόνια απουσίας και με αφορμή την ξαφνική ασθένεια του πατέρα της, η Εουτζένια επιστρέφει στη «Γαλήνη», την έπαυλη της οικογένειας κοντά στο Μπουένος Άιρες, όπου επανενώνεται με τη μητέρα και την αδελφή της. Οι τρεις γυναίκες αναγκάζονται να έρθουν αντιμέτωπες με τις πληγές και τα σκοτεινά μυστικά του κοινού τους παρελθόντος στη διάρκεια της στρατιωτικής δικτατορίας.
Παράπονα, αντιζηλίες και θαμμένα μυστικά θα έρθουν στην επιφάνεια και θα ενισχυθούν από την παράξενη φυσική ομοιότητα μεταξύ των δύο αδελφών.
Διανομή: Seven Films

Το ένστικτο της ζωής - Animal
Είδος: Δράμα, Θρίλερ  
Σκηνοθεσία: Αρμάντο Μπο  
Παίζουν: Γκιγιέρμο Φραντσέλα, Κάρλα Πίτερσον 
Σύνοψη: Ο Αντόνιο έχει την τέλεια ζωή: μια αγαπημένη οικογένεια, πολύ καλή  δουλειά κι ένα όμορφο σπίτι. Η φούσκα στην οποία ζει, όμως, θα σκάσει, όταν θ’ ανακαλύψει ότι χρειάζεται επειγόντως μεταμόσχευση νεφρού. Ο Αντόνιο ζούσε πάντα με το γράμμα του νόμου, αλλά όταν όλοι οι νόμιμοι οδοί στερεύουν, το ήθος του θα δοκιμαστεί.
Διανομή: Seven Films 

Yesterday
Είδος: Κωμωδία, Φαντασίας, Μουσική, Κομεντί  
Σκηνοθεσία: Ντάνι Μπόιλ  
Παίζουν: Λίλι Τζέιμς, Άνα ντε Άρμας, Χίμες Πάτελ, Κέιτ Μακίνον, Εντ Σίραν 
Σύνοψη: Από τον βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθέτη Ντάνι Μπόιλ (Slumdog Millionaire, Trainspotting, 28 μέρες μετά) και τον Ρίτσαρντ Κέρτις (υποψήφιο για Όσκαρ σεναριογράφο των ταινιών Τέσσερις Γάμοι και Μια Κηδεία, Αγάπη είναι…, Μια Βραδιά στο Νότινγκ Χιλ), έρχεται μια… rock-n-roll κομεντί για τα όνειρα, τη φιλία και την πορεία μέχρι να βρεις τον έρωτα της ζωής σου.
Ο Τζακ Μάλικ (Χιμές Πατέλ) είναι ένας άσημος τραγουδοποιός σε μια μικρή Βρετανική πόλη του οποίου τα όνειρα για επιτυχία και φήμη γρήγορα ξεθωριάζουν, παρά την αφοσίωση και υποστήριξη της καλύτερης παιδικής του φίλης, Έλι (Λίλι Τζέιμς, Mamma Mia! Here We Go Again). Μετά από ένα μυστηριώδες γενικό blackout, ο Τζακ ανακαλύπτει ότι οι Beatles δεν υπήρξαν ποτέ…! Ο Τζακ αρχίζει να εκτελεί τα τραγούδια του μεγαλύτερου συγκροτήματος στην ιστορία της μουσικής σε ένα κοινό που δεν τους έχει ακούσει ποτέ και με τη βοήθεια της μάνατζέρ του Ντέμπρα (η βραβευμένη με Emmy Κέιτ ΚακΚίνον), η φήμη του εκτοξεύεται. Όμως, όσο πιο διάσημος γίνεται, τόσο κινδυνεύει να χάσει την Έλι, το μόνο πρόσωπο που πραγματικά πίστεψε σε αυτόν. Για να βρει την ισορροπία του τελικά, ο Τζακ θα πρέπει να επιστρέψει εκεί που ανήκει για να αποδείξει ότι.. το μόνο που χρειάζεται είναι αγάπη.
Διανομή: Tulip

Οι αόρατες - Les invisibles
Είδος: Κωμωδία, Δράμα 
Σκηνοθεσία: Λουί-Ζουλιέν Πετί
Παίζουν: Οντρέ Λαμί, Κορίν Μασιέρο, Νοεμί Λόβσι, Ντέμπορα Λουκουμόεβα, Σάρα Σούκο, Πάμπλο Πόλι
Σύνοψη: Με απόφαση του Δήμου, το κέντρο υποδοχής άστεγων γυναικών Envol πρόκειται να κλείσει. Οι κοινωνικοί λειτουργοί έχουν μόνο τρεις μήνες στη διάθεσή τους για να επανεντάξουν στην κοινωνία, με κάθε τρόπο, τις γυναίκες που έχουν στη μέριμνά τους: πλαστογραφούν, καταφεύγουν στο ψέμα και προσπαθούν να βρουν οποιοδήποτε «μέσο» για να ανασταλεί η απόφαση. Για αυτό το διάστημα, τα πάντα επιτρέπονται, αρκεί οι γυναίκες να «σωθούν»!
Διανομή: Weird Wave

Πρόσκληση σε γεύμα από έναν υποψήφιο δολοφόνο - Murder by death
Είδος: Αστυνομική, Μυστηρίου (1976)
Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Μουρ
Παίζουν: Πίτερ Σέλερς, Μάγκι Σμιθ, Αϊλίν Μπρέναν, Τρούμαν Καπότε, Τζέιμς Κόκο, Πίτερ Φολκ, Άλεκ Γκίνες, Έλσα Λαντσέστερ, Ντέιβιντ Νίβεν
Σύνοψη: Οι πιο διάσημοι ντετέκτιβ του κόσμου προσκαλούνται σε μια μυστηριώδη έπαυλη για δείπνο. Ο οικοδεσπότης τους ανακοινώνει ότι θα γίνει ένας φόνος μέσα στο σπίτι μέχρι τα μεσάνυχτα- εκείνοι καλούνται να λύσουν το μυστήριο. Η αμοιβή του νικητή θα είναι 1 εκατομμύριο δολάρια.
Ο Ρόμπερτ Μουρ σκηνοθετεί ένα all-star cast ηθοποιών στην αξεπέραστη παρωδία των παραδοσιακών φιλμ μυστηρίου. Το δε σενάριο υπογράφει ο κορυφαίος θεατρικός συγγραφέας Νιλ Σάιμον, που έφυγε πέρσι από τη ζωή.
Διανομή: Seven Films

Η πισίνα – La piscine
Είδος: Αστυνομική, Αισθηματική, Δράμα (1969)
Σκηνοθεσία: Ζακ Ντερέ 
Παίζουν: Αλέν Ντελόν, Ρόμι Σνάιντερ, Μορίς Ρονέ, Τζέιν Μπίρκιν, Πολ Κροσέ 
Σύνοψη: Ο Ζαν-Πολ και η Μαριάν περνούν τις τους διακοπές σε μία βίλα στη Νότια Γαλλία. Όταν όμως ο πρώην εραστής της, Χάρυ μαζί με τη νεαρή του κόρη Πενελόπ, εμφανίζονται ξαφνικά, οι ονειρεμένες καλοκαιρινές ημέρες πνίγονται στην ανείπωτη ζήλια και το υπόκωφο πάθος, με τα κρυστάλλινα νερά της πισίνας να γίνονται το σκηνικό ενός εγκλήματος.
Διανομή: Filmboy

Η πένθιμη παρέλαση των ρόδων - Funeral parade of roses 
Είδος: Δράμα (1969)
Σκηνοθεσία: Τόσιο Ματσουμότο 
Παίζουν: Πίτα, Οσάμου Ογκασουάρα, Σοτάρι Ακιγιάμα 
Σύνοψη: Προσπαθώντας να ξεφύγει από ένα δραματικό παρελθόν που εξακολουθεί να τη στοιχειώνει, μία νεαρή τρανσέξουαλ συνάπτει δεσμό με τον αρκετά μεγαλύτερό της σε ηλικία ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου στο οποίο εργάζεται. Δεν γνωρίζει όμως πως εκείνος κατέχει το το κλειδί στο τραγικό πεπρωμένο που την περιμένει.
Διανομή: New Star
(Από την παρουσίαση στη σημερινή έντυπη Αμαρυσία)