16/5/19

Όλες οι νέες ταινίες από 16/5/2019

Παρουσίαση όλων των νέων ταινιών που προβάλλονται από σήμερα στους κινηματογράφους
Μια απίθανη σχέση - Long shot
Είδος: Αισθηματική, Κομεντί 
Σκηνοθεσία: Τζόναθαν Λεβίν
Παίζουν: Σαρλίζ Θερόν, Σεθ Ρόγκεν, Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ, Ο'Σι Τζάκσον Τζούνιορ, Άντι Σέρκις, Τζουν Νταϊάν Ράφαελ, Μπόμπ  Όντενκερκ
Σύνοψη: Εκείνος, συγγραφέας σκληρών πολιτικών λόγων με ταλέντο στους μπελάδες. Εκείνη, κορυφαία διπλωμάτης με ταλέντο σε... όλα. Όταν ο Φρεντ Φλάρσκι (Σεθ Ρόγκεν) ξανασυναντά τον πρώτο του έρωτα που τυχαίνει να είναι επίσης Υπουργός Εξωτερικών της Αμερικής, τη Σάρλοτ Φιλντ (Σαρλίζ Θερόν), την γοητεύει με το αυτοσαρκαστικό του χιούμορ και τις αναμνήσεις του από τον νεανικό της ιδεαλισμό. Καθώς εκείνη είναι έτοιμη να βάλει υποψηφιότητα για τον Λευκό Οίκο, προσλαμβάνει τον Φρεντ για να δώσει ζωντάνια στους προεκλογικούς της λόγους και η παράφορη χημεία τους οδηγεί σε ένα παράνομο, αστείο και επεισοδιακό ειδύλλιο ανά τον κόσμο δίνοντας νέο νόημα στην έννοια «διεθνείς σχέσεις». Η απερίσκεπτη ανεμελιά του Φρεντ όμως θα μπορούσε να καταστρέψει την καμπάνια πριν καν ξεκινήσει…
Διανομή: Odeon

Μια αγάπη ανέφικτη - Un amour impossible
Είδος: Βιογραφική, Αισθηματική, Δράμα, Κομεντί
Σκηνοθεσία: Κατρίν Κορσινί
Παίζουν: Βιρζινί Εφιρά, Νιλς Σνάιντερ
Σύνοψη: Τέλη δεκαετίας 1950. Η Ρασέλ, μια απλή υπάλληλος γραφείου, συναντάει τον Φιλίπ, έναν λαμπρό νέο αριστοκρατικής οικογένειας. Από τον σύντομο, αλλά παθιασμένο τους έρωτα γεννιέται η Σαντάλ. Με τον Φιλίπ να αρνείται τον γάμο λόγω διαφοράς κοινωνικής τάξης, η Ρασέλ αναγκάζεται να μεγαλώσει μόνη την κόρη της. Αρχίζει τότε ο μεγάλος αγώνας μιας ερωτευμένης όσο και περήφανης μάνας για την επίσημη αναγνώριση της κόρης της.
Διανομή: Seven Films

John Wick: Κεφάλαιο 3 - John Wick: Chapter 3 Parabellum
Είδος: Δράσης, Αστυνομική, Θρίλερ
Σκηνοθεσία: Τσαντ Σταχέλσκι
Παίζουν: Κίανου Ριβς, Χάλε Μπέρι, Ίαν Μακ Σέιν, Τζέρομ Φλιν, Τζέισον Μαντζούκας, Έιζια Κέιτ Ντίλον, Λόρενς Φίσμπερν, Αντζέλικα Χιούστον, Λανς Ρέντικ
Σύνοψη: Ο ασταμάτητος John Wick επιστρέφει στο τρίτο μέρος του πετυχημένου και γεμάτου αδρεναλίνη franchise, πιο εκδικητικός από ποτέ. Σκοτώνει ένα εξέχον μέλος μιας σκιώδους διεθνούς αδελφότητος και αυτόματα γίνεται στόχος για τους πιο αδίστακτους και  σκληρούς εκτελεστές του κόσμου. Επικηρύσσεται για 14 εκατομμύρια δολάρια και πλέον σε κάθε του βήμα συναντά και έναν αποφασισμένο δολοφόνο.
Διανομή: Spentzos Film

Sugar Town: Για μια χούφτα ψήφους
Είδος: Ντοκιμαντέρ
Σκηνοθεσία: Κίμων Τσακίρης
Σύνοψη: Ο έκπτωτος Δήμαρχος Ζαχάρως Πανταζής Χρονόπουλος καταφέρνει μια εβδομάδα πριν τις εκλογές να του επιτραπεί να θέσει ξανά υποψηφιότητα για το ανώτατο αξίωμα της πόλης. Αποφασισμένος να νικήσει οριστικά τους αντιπάλους του για «να μην ξαναπατήσουν το πόδι τους στην περιοχή» επιστρατεύει όλα τα όπλα που τον κρατούν 12 χρόνια απόλυτο άρχοντα της περιοχής.
Διανομή: Feelgood

Μπέργκμαν ένας αιώνας - Searching for Ingmar Bergman
Είδος: Ντοκιμαντέρ
Σκηνοθεσία: Μαργκαρέτε φον Τρότα, Μπετίνα Μπέχλερ, Φελίξ Μέλερ
Σύνοψη: Στο ντοκιμαντέρ «Μπέργκμαν: Ένας Αιώνας» η σκηνοθέτρια Μαργκαρέτε φον Τρότα, που οι κριτικοί θεωρούν ότι στα έργα της υπάρχει μια πνευματική θεματολογική συγγένεια με τον μεγάλο σκηνοθέτη, ρίχνει μια ερευνητική ματιά στη ζωή και το έργο του σπουδαίου εικονοπλάστη που αναμείγνυε πάντα περίτεχνα τις ταινίες του με στοιχεία της προσωπικής του ζωής. Με τη βοήθεια των στενότερων συνεργατών του, καθώς και κινηματογραφιστών, η Μαργκαρέτε φον Τρότα προσπαθεί να αποτυπώσει τα βασικά μοτίβα και θέματα που διαπερνούν το έργο του Μπέργκμαν και τον τρόπο με τον οποίο έχει επηρεάσει το έργο σύγχρονων δημιουργών.
Διανομή: Weird Wave

Αλεξάντερ Νιέφσκι - Aleksandr Nevskiy
Είδος: Δράμα (1938)
Σκηνοθεσία: Σεργκέι Αϊζενστάιν
Παίζουν: Νικολάι Τσερκάσοφ, Νικολάι Οχλόπκοφ, Αντρέι Αμπρικόσοφ
Σύνοψη: Στη Ρωσία του 13ου αιώνα, ο πρίγκιπας Αλέξανδρος Νιέφσκι ηγείται της αντίστασης κατά της εισβολής των αιμοβόρων Τευτόνων Ιπποτών. Αφού ενισχύει το εξασθενημένο ηθικό του λαού, στήνει παγίδα στον εχθρό, παρασύροντάς τον με το βαρύ οπλισμό του στην παγωμένη λίμνη Τσουντ, η οποία γίνεται τάφος τους.
Διανομή: New Star

Πόκεμον Ντετέκτιβ Πικάτσου - Pokémon Detective Pikachu
Είδος: Κινούμενα Σχέδια, Live Action, Οικογενειακή, Φαντασίας  
Σκηνοθεσία: Ρομπ Λέτερμαν
Παίζουν: Ράιαν Ρέινολντς (φωνή), Μπιλ Νάι, Σούκι Γουότερχαουζ, Κάθριν Νιούτον, Κεν Γουατανάμπε, Τζάστις Σμιθ
Σύνοψη: Σ' έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι συλλέγουν «τέρατα της τσέπης» (Pokémon) για να κάνουν μάχη, ένα αγόρι συναντά ένα έξυπνο τέρας που επιδιώκει να γίνει ντετέκτιβ.
Διανομή: Tanweer