24/1/19

Πιστό αντίγραφο – Replicas

Απίστευτη επιστημονική φαντασία, στην οποία ο Κιάνου Ριβς ως  νευροεπιστήμονας χάνει ξαφνικά την οικογένεια του σε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα, από το οποίο ο ίδιος επιβιώνει και αντί να χύσει έστω ένα δάκρυ για την απώλεια της γυναίκας του και των αξιολάτρευτων παιδιών του, αποφασίζει -αμέσως- με εγκληματική ψυχραιμία να χρησιμοποιήσει τα σώματά τους για να ολοκληρώσει κάποιο πείραμα με την ελπίδα ότι μπορεί να τους κλωνοποιήσει, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να παραβιάσει ένα υπερσύγχρονο κρατικό εργαστήριο ερευνών, στο οποίο εργάζεται.

Ο Τζέφρι Ναχμάνοφ έχει πάρει ένα αδύναμο, γεμάτο υπερβολές σενάριο και με της βοήθεια ενός άνευρου Κιάνου Ριβς, που υποτίθεται έρχεται αντιμέτωπος με την αστυνομία και τους νόμους της φυσικής επιστήμης, έχει γυρίσει μια ταινία που παρακολουθείται μετά δυσκολίας. (Κριτική μου στο myFILM.gr)
INFO
Προβάλλεται από 24/1/19
Είδος: Επιστημονικής Φαντασίας, Περιπέτεια
Σκηνοθεσία: Τζέφρι Ναχμάνοφ 
Παίζουν: Κίανου Ριβς, Άλις Ιβ, Τόμας Μίντλντιτς 
Σύνοψη: Ένας νευροεπιστήμονας χάνει ξαφνικά την οικογένεια του σε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Αποφασίζει να κάνει τα πάντα για να τους φέρει πίσω, ακόμα και αν αυτό σημαίνει να παραβιάσει ένα υπερσύγχρονο κυβερνητικό εργαστήριο ερευνών, να έρθει αντιμέτωπος με την αστυνομία, αλλά και με τους ίδιους τους νόμους της φυσικής επιστήμης. (Από την Spentzos Film)