1/8/18

Όλες οι νέες ταινίες από 2/8/2018

Παρουσίαση όλων των νέων ταινιών που προβάλλονται από Πέμπτη 2/8/2018 στους κινηματογράφους

Θα έρθω κοντά σου σιγά-σιγά - Tout le monde debout 
Είδος: Κωμωδία / Αισθηματική 
Σκηνοθεσία: Φρανκ Ντιμπός 
Παίζουν: Φρανκ Ντιμπός, Έλσα Ζιλμπερστάιν, Αλεξάντρα Λαμί, Ζεράρ Νταρμόν  
Σύνοψη: Ο Τζόσελιν, επιτυχημένος επιχειρηματίας αλλά και μανιώδης ψεύτης, στην προσπάθειά του να αποπλανήσει μια όμορφη γυναίκα, παριστάνει το άτομο με ειδικές ανάγκες. Όλα καλά, μέχρι την ημέρα που θα γνωρίσει την αδελφή της…
Διανομή: ODEON

Σκοτεινές δυνάμεις - The darkest minds 
Είδος: Επιστημονικής Φαντασίας / Θρίλερ 
Σκηνοθεσία: Τζένιφερ Γιου Νέλσον  
Παίζουν: Μάντι Μουρ, Γκουέντολιν Κρίστι, Αμάντλα Στένμπεργκ, Χάρις Ντίκινσον, Σκάιλαν Μπρουκς  
Σύνοψη: Όταν κάποιοι έφηβοι αναπτύσσουν μυστηριωδώς ιδιαίτερα ισχυρές υπερδυνάμεις, θεωρούνται απειλή από την κυβέρνηση και τότε η κυβέρνηση αναγκάζεται να τους περιορίσει σε ειδικά στρατόπεδα. Η 16χρονη Ρούμπι, ένα κορίτσι με τις πιο ισχυρές δυνάμεις, δραπετεύει από το στρατόπεδο συγκέντρωσης και γίνεται μέλος μιας ομάδας νεαρών δραπετών που ψάχνουν για ασφαλές καταφύγιο. Σύντομα, τα μέλη της νέας αυτής «οικογένειας» αντιλαμβάνονται ότι σε έναν κόσμο όπου οι ενήλικες που έχουν την εξουσία τους έχουν προδώσει, η φυγή δεν είναι αρκετή και θα πρέπει να αντισταθούν, χρησιμοποιώντας τις δυνάμεις τους συλλογικά ώστε να πάρουν πίσω τον έλεγχο του μέλλοντός τους
Διανομή: ODEON

Με αγάπη, Τζούλιετ - The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society
Είδος: Δράμα / Αισθηματική  
Σκηνοθεσία: Μάικ Νιούελ   
Παίζουν: Λίλι Τζέιμς, Μάθιου Γκουντ   
Σύνοψη: Ένας συγγραφέας δημιουργεί έναν παράξενο δεσμό με τους κατοίκους του νησιού Guernsey μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, όταν αποφασίζει να γράψει ένα βιβλίο για τις εμπειρίες τους κατά τη διάρκεια του πολέμου.
Διανομή: SPENTZOS

Η οικουγένεια - La ch' tite famille
Είδος: Κωμωδία 
Σκηνοθεσία: Ντάνι Μπουν 
Παίζουν: Ντάνι Μπουν, Λιν Ρενό, Λόρενς Αρνέ, Βαλερί Μπονετόν, Γκι Λεκλιζέ, Φρανσουά Μπερλέαν, Πιερ Ρισάρ 
Σύνοψη: Ο Valentin D (Dany Boon) είναι ένας καταξιωμένος και διάσημος σχεδιαστής επίπλων, που πλασάρεται ως ορφανός, γιατί ντρέπεται για την ταπεινή του καταγωγή, μέχρι που εμφανίζεται η οικογένεια του και η πραγματική του ταυτότητα αποκαλύπτεται. Τα βάσανα του δεν τελειώνουν εδώ, αφού μετά από λίγο τον χτυπάει αυτοκίνητο και καταλήγει με μία μορφή αμνησίας που διαγράφει τα τελευταία χρόνια της κοσμοπολίτικης ζωής του. Η παριζιάνικη περσόνα του Valentin D σβήνει και στη θέση της εμφανίζεται ο γνήσιος γόνος μιας λαϊκής οικογένειας.
Διανομή: FEELGOOD

Καλοκαιρινές νύχτες - Hot summer nights 
Είδος: Δράμα 
Σκηνοθεσία: Ιλάιτζα Μπάιναμ 
Παίζουν: Μάικα Μονρόε, Τίμοθι Κάλαμετ, Τζακ Κέσι, Γουίλιαμ Φίχτνερ, Τόμας Τζέιν, Άλεξ Ρόι, Μάγια Μίτσελ 
Σύνοψη: Η ιστορία ενηλικίωσης ενός αγοριού που περνά το καλοκαίρι του στο Κέιπ Κοντ.
Διανομή: SEVEN

Αναζητώντας τον Έρικ - Looking for Eric (2009)
Είδος: Κομεντί / Αθλητική / Φαντασίας 
Σκηνοθεσία: Κεν Λόουτς 
Παίζουν: Στιβ Έβετς, Ερίκ Καντονά, Στέφανι Μπίσοπ
Σύνοψη: Ο Έρικ είναι ταχυδρόμος και δεν είναι καλά. Η χαοτική οικογένειά του, οι εκτός ελέγχου πρόγονοί του και η μπετονιέρα στον κήπο του σπιτιού δε βοηθάνε, αλλά αυτό που τον εξωθεί στα όριά του είναι το ίδιο του το μυστικό. Πως θα αντικρύσει την Λίλι, τη γυναίκα που αγαπούσε τριάντα χρόνια πριν; Παρά τις τιτάνιες προσπάθειες της ποδοσφαιρόφιλης παρέας του, ο Έρικ αισθάνεται όλο και πιο χαμένος. Σ' αυτή την απελπιστική κατάσταση, μόνο ένα τσιγαριλίκι κι ένας ιδιαίτερος φίλος από τα ξένα θα τον βοηθήσουν να ταξιδέψει στην πιο επικίνδυνη περιοχή απ' όλες: το παρελθόν.
Διανομή: WEIRD WAVE
(Γραμμένο για την Αμαρυσία 2/8/2018)