30/10/14

Ατενίζοντας την ανθρώπινη κωμωδία

"Εβίβα"  (2014)
5 ταινίες μικρού μήκους κοιτούν την καθημερινότητα και χαμογελούν στο νέο, ανεξάρτητο χώρο προβολής ταινιών CINEMARIAN θα προβληθούν κατά σειρά οι ταινίες:
«Εβίβα» (2014)
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Νάκος, Αμέρισσα Μπάστα
Διάρκεια: 16΄
«5 Τρόποι να Πεθάνεις» (2014)
Σκηνοθεσία: Ντάινα Παπαδάκη
Διάρκεια: 17΄
«Think Positive!» (2011)
Σκηνοθεσία: Γαβριήλ Ψαλτάκης
Διάρκεια: 11΄
«Το Μεροκάματο Ενός Ληστή» (2013)
Σκηνοθεσία: Μιχάλης Φελάνης
Διάρκεια: 14΄
«RF» (2010)
Σκηνοθεσία: Σταύρος Λιόκαλος
Διάρκεια: 19΄
* * *
Ώρες προβολών: 8.30 μ μ και 10.15 μ μ
Συμβολική συμμετοχή: 2 ευρώ
Ο νέος, ανεξάρτητος χώρος προβολής ταινιών CINEMARIAN δημιουργήθηκε από αγάπη για την έβδομη τέχνη και τον πολιτισμό εν γένει. Διαθέτει αίθουσα προβολής 50 ατόμων και φουαγιέ. Όλοι οι χώροι κλιματίζονται.
Γενναίου Κολοκοτρώνη 42, 11741, Κουκάκι - Αθήνα
www.cinemarian.gr - τηλ.: 211 400 2640  -  e-mail: info@cinemarian.gr
Πρόσβαση: Από Σύνταγμα: τρόλεϊ 15 (στάση Άγιος Νικόλαος) / Από Ηλεκτρικό «Πετράλωνα»: τρόλεϊ 15 (στάση Φιλοπάππου)
Περισσότερα για το χώρο και την ομάδα των δημιουργών του
Βλέποντας την ανάγκη που υπάρχει για χώρους προβολής ανεξάρτητων ταινιών επαγγελματικών ή ερασιτεχνικών, μία ομάδα δημιουργικών ανθρώπων δημιούργησε το χώρο του Cinemarian. Ο χώρος αποτελεί μία ανεξάρτητη αίθουσα προβολών κυρίως για ταινίες μικρού μήκους. Διαθέτει φουαγιέ με σύγχρονο bar που λειτουργεί και τις ώρες του cinema. Παρέχεται για προβολές και ερασιτεχνικών ταινιών, όπως επίσης για καλλιτεχνικά events, συνεδρίες, παρουσιάσεις βιβλίων, επιδείξεις χορού, συλλογικές δραστηριότητες και άλλα.
Πιστεύουμε ότι αίτημα της εποχής είναι η δημιουργία συνεκτικών δεσμών μεταξύ των ανθρώπων και η καλλιέργεια της κριτικής και αισθητικής αντίληψης.
Επιμένουμε ότι ο κινηματογράφος είναι πρωταρχικά μία συλλογική εμπειρία και η σκοτεινή αίθουσα τόπος συνάντησης και επικοινωνίας σε ένα βαθύτερο επίπεδο.