18/5/20

Βαλέρια - Valeria

Μια ισπανική σειρά στα χνάρια του Sex And The City με κεντρική ηρωίδα την Βαλ (Βαλέρια, η Ντιάνα Γκομέζ), μια εμφανισιακά μέσου όρου νεαρή ισπανίδα η οποία είναι συγγραφέας χωρίς έμπνευση, με ένα γάμο σε κρίση (σύζυγός της, ο Ιμπραήμ Αλ Σάμι) και ένα γοητευτικό τύπο, τον Βίκτορ (Μάξι Ιγκλεσίας) να τη φλερτάρει με κάθε τρόπο. 

Ανασφαλής, πιεζόμενη από την εκδότριά της να γράψει κάτι «πιασάρικο» και χωρίς να ξέρει τι ακριβώς θέλει, η Βαλέρια καταφεύγει στις φίλες της για να συζητάει (τουλάχιστον) τα προβλήματά της, αλλά οι φίλες της έχουν κι αυτές τις δικές τους αναζητήσεις γύρω από την αγάπη, τη φιλία, τη ζήλια, την απιστία και κάνουν όνειρα για το μέλλον.
Τολμηρή όσο χρειάζεται για να μη κατηγοριοποιηθεί ως «ακατάλληλη για ανήλικους», η σειρά αυτή του Netflix, είναι και η πιο ερωτική από όσες έχω δει μέχρι τώρα, με λίγο γυμνό και σκηνές οι οποίες στην πιο κρίσιμη στιγμή αφήνουν τη φαντασία να δουλέψει. (Κριτική μου στο myfilm.gr)
INFO
Είδος: Αισθηματική σειρά 8 επεισοδίων (36΄ ως 45΄)
Χώρα: Ισπανία (2020)
Σκηνοθεσία: Ίνμα Τορέντε 
Παίζουν:  Ντιάνα Γκόμεζ, Σίλμα Λόπεζ, Πάουλα Μάλια, Τερίσα Ρίοτ, Μάξι Ιγκλέσιας, Ιμπραήμ Αλ Σάμι
Σύνοψη: Μια συγγραφέας σε περίοδο έλλειψης έμπνευσης και με το γάμο της να καταρρέει, βρίσκει παρηγοριά σε τρεις φίλες της, που κι αυτές προσπαθούν να ανακαλύψουν τους εαυτούς τους.
Προβάλλεται στο Netflix από 8 Μαΐου 2020