18/6/19

Πρόσκληση για φόνο – Murder mystery

Ανάλαφρη κοσμοπολίτικη περιπέτεια, γυρισμένη στην Ευρώπη με μια ιστορία που θέλει ένα ζευγάρι Νεοϋορκέζων, να κάνει δεύτερο μήνα του μέλιτος και από μια σειρά συμπτώσεων να βρίσκεται κατηγορούμενο για φόνο.
Στα αβαντάζ του φιλμ, είναι η χημεία των βασικών ηθοποιών (Άνιστον και Σάντλερ), που υποδύονται την κομμώτρια και τον αποτυχημένο αστυνομικό (που αυτοαποκαλείται «αστυνομικός επιθεωρητής), που επιτέλους πραγματοποιούν το γαμήλιο ταξίδι τους, το μυστήριο «ποιος έκανε το φόνο;», η φωτογραφία των τουριστικών αξιοθέατων σε Γαλλία και Ιταλία, καθώς και όλα εκείνα τα κωμικοτραγικά περιστατικά, που άλλοτε προκαλούν γέλιο και άλλοτε ένα απλό χαμόγελο.

Αν η ταινία προβαλλόταν στους κινηματογράφους, θα την αποκαλούσαμε «μια καλοκαιρινή ταινία» για δυο ώρες διασκέδαση.
INFO
Είδος: Κωμωδία, Αστυνομική, Περιπέτεια
Σκηνοθεσία: Κάιλ Νιουάτσεκ
Παίζουν: Τζένιφερ Άνιστον, Άνταμ Σάντλερ, Λουκ Έβανς, Τζέμα Άρτερτον, Ντάνι Μπουν, Τέρενς Σταμπ
Σύνοψη: Όταν ένας Νεοϋορκέζος αστυνομικός (Άνταμ Σάντλερ) αποφασίζει επιτέλους να πάει τη σύζυγό του (Τζένιφερ Άνιστον) το πολυπόθητο ταξίδι για το μήνα του μέλιτος που της είχε υποσχεθεί, μια τυχαία συνάντηση στην πτήση θα τους οδηγήσει σε μια οικογενειακή συγκέντρωση στο πολυτελές γιοτ του ηλικιωμένου δισεκατομμυριούχου Μάλκομ Κουίνς. Μόνο που ο Κουίνς θα βρεθεί δολοφονημένος και το ζευγάρι θα είναι οι βασικοί ύποπτοι του μυστήριου φόνου.
(Αποκλειστικά στο Netflix από 14/6/2019)