21/10/22

Αποστολή αναχαίτισης – Interceptor

Τυπική περιπέτεια δράσης, με φόντο μία απομακρυσμένη βάση πυραύλων των ΗΠΑ στη μέση του Ειρηνικού Ωκεανού.
Η αξιωματικός Τζέι Τζέι Κόλινς (την υποδύεται η Έλσα Πατάκι σύζυγος του Κρις Χέμσγουορθ, που είναι και παραγωγός του φιλμ) αφού απομακρύνθηκε από τη δουλειά των ονείρων της στο Πεντάγωνο, έχει μετατεθεί σε έναν σταθμό αναχαίτισης εχθρικών πυραύλων και καλείται ν’ αξιοποιήσει την πολυετή τακτική εκπαίδευση και στρατιωτική της εμπειρία, απέναντι σε έναν αδίστακτο τρομοκράτη που έχει σκοπό να χτυπήσει 16 πόλεις των ΗΠΑ. 
Το μεγάλο πρόβλημά της είναι ότι ο τρομοκράτης αυτός (Λουκ Μπρέισι) που είναι και πρώην αξιωματικός των αμερικανικών στρατιωτικών πληροφοριών, βρίσκεται μέσα στη βάση, έχει σκοτώσει το μεγαλύτερο μέρος του στρατιωτικού προσωπικού και την έχει απομονώσει στο operation room.
Η δράση, μας θυμίζει κάτι από «Πολύ σκληρός για να πεθάνει», μόνο που εδώ έχουμε μια πολύ σκληρή για να καταθέσει τα όπλα. Μη σας πω το τέλος…
Εντάξει, το φιλμ βλέπεται, αν δεν έχεις κάτι να διαβάσεις ή κάτι άλλο να δεις. (Κριτική μου στο myFilm)
INFO
Προβάλλεται στο Netflix
Είδος: Θρίλερ, Περιπέτεια (99΄)
Χώρες: Αυστραλία, ΗΠΑ (2022)
Σκηνοθεσία: Μάθιου Ράιλι
Παίζουν: Έλσα Πατάκι, Λουκ Μπρέισι, Άαρον Γκλενέιν
Σύνοψη Netflix: Η τελευταία αξιωματικός που έχει μείνει σε μία απομακρυσμένη βάση πυραύλων, δίνει τη μάχη της ζωής της κόντρα σε τρομοκράτες που έχυν στόχο 16 πόλεις στις ΗΠΑ.