Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα

Τα Πάθη του Χριστού σε peplum movies

24/12/19

Νέες ταινίες από 26/12/2019

Παρουσίαση όλων των νέων ταινιών που προβάλλονται στους κινηματογράφους από 26/12/2019

Και μετά χορέψαμε - And then we danced
Είδος: Κοινωνικό
Σκηνοθεσία: Λεβάν Ακίν
Παίζουν: Λεβάν Γκεμπαλχιάνι, Μπάχι Λαβισβίλι, Άνα Γιαβακισβίλι
Σύνοψη: Ο Μεράμπ χορεύει από μικρή ηλικία στην Εθνική Ακαδημία Χορού της Γεωργίας, και μαζί με την παρτενέρ του Μαίρη, είναι πολύ κοντά στο να πάρουν την πολυπόθητη θέση στην Εθνική Ομάδα Χορού. Όλα όμως ανατρέπονται όταν μπαίνει στη ζωή τους ο χαρισματικός και ιδιόρρυθμος Ηρακλί. Οι επιθυμίες του Μεράμπ θα τον αναγκάσουν να αμφισβητήσει το συντηρητικό κοινωνικό περιβάλλον του, και να τα ρισκάρει όλα.
Διανομή: Weird Wave

Βόμβα – Bombshell
Είδος: Δράμα, Βιογραφία
Σκηνοθεσία: Τζέι Ρόουτς
Παίζουν: Νικόλ Κίντμαν, Σαρλίζ Θερόν, Μάργκοτ Ρόμπι, Τζον Λίθγκοου
Σύνοψη: Η ταινία ξεδιπλώνει το σκάνδαλο που ξέσπασε στο δίκτυο FOX και αφορούσε τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση από επιφανείς γυναίκες κατά του Ρότζερ Έιλς, ιδρυτή και διευθύνοντα συμβούλου του Fox News και επίσης προσωπικού συμβούλου για τις καμπάνιες ρεπουμπλικανών προέδρων των ΗΠΑ κατά το παρελθόν. Το σενάριο είναι του Τσαρλς Ράντολφ, που υπέγραψε πριν λίγα χρόνια το «Το μεγάλο σορτάρισμα» (The Big Short). 
Διανομή: Village

Παβαρότι - Pavarotti
Είδος: Ντοκιμαντέρ, Βιογραφική, Μουσική
Σκηνοθεσία: Ρον Χάουαρντ 
Εμφανίζονται: Νικολέτα Μαντοβάνι, Λορέντσα Παβαρότι, Τζουλιάνα Παβαρότι, Κριστίνα Παβαρότι, Χάρβεϊ Γκόλντσμιθ, Πλάθιντο Ντομίνγκο, Χοσέ Καρέρας, Μπόνο
Σύνοψη: Έχοντας το ψευδώνυμο «ο τενόρος του λαού», ο Παβαρότι ήταν σπάνιος συνδυασμός προσωπικότητας, ιδιοφυίας και διασημότητας και χρησιμοποιούσε τις θαυμάσιες αυτές αρετές του για να διαδώσει το Ευαγγέλιο της όπερας σαν τρόπο διασκέδασης – και κάτι που μπορεί να απολαύσει όλος ο κόσμος που αγαπάει τη μουσική. Μέσα από την απόλυτη δύναμη του ταλέντου του, ο Παβαρότι κυριάρχησε στις μεγάλες σκηνές του κόσμου και έκλεψε τις καρδιές του κοινού όπου και να πήγαινε.
Διανομή: Odeon

Μικρές κυρίες - Little women
Είδος: Δράμα, Αισθηματική 
Σκηνοθεσία: Γκρέτα Γκέργουϊγκ 
Παίζουν: Τιμοτέ Σαλαμέ, Φλόρενς Που, Έμα Γουότσον, Μέριλ Στριπ, Σίρσα Ρόναν, Λόρα Ντερν, Μπομπ Όντενκερκ, Τζέιμς Νόρτον, Λουίς Γκαρέλ, Κρις Κούπερ, Τρέισι Λετς, Άμπι Κουίν, Ελίζα Σκάνλεν  
Σύνοψη: Τέσσερις αδερφές ενηλικώνονται στην Αμερική μετά τον εμφύλιο πόλεμο.
Διανομή: Feelgood

Μετα - Μορφωμένοι πράκτορες - Spies in disguise
Είδος: Κινούμενα Σχέδια, Κωμωδία, Οικογενειακή, Δράσης, Φαντασίας     
Σκηνοθεσία: Νικ Μπρούνο, Τρόι Κουέιν 
Ακούγονται οι: Γουίλ Σμιθ, Τομ Χόλαντ, Ρασίντα Τζόουνς 
Σύνοψη: Ο σούπερ κατάσκοπος Λανς Στέρλινγκ (Γουίλ Σμιθ) και ο επιστήμονας Γουόλτερ Μπέκετ (Τομ Χόλαντ) είναι εντελώς αντίθετοι. Ο Λανς είναι αεράτος, εντυπωσιακός και κάπως κυριλέ. Ο Γουόλτερ πάλι…όχι. Αλλά ότι στερείται ο Γουόλτερ σε κοινωνικότητα το υπερκαλύπτει με την εξυπνάδα και την ευρηματικότητά του, δημιουργώντας τρομερές εφευρέσεις, που χρησιμοποιεί ο Λανς στις επικές αποστολές του. Αλλά όταν τα γεγονότα παίρνουν μια απροσδόκητη τροπή, ο Γουόλτερ και ο Λανς θα πρέπει ξαφνικά να βασιστούν ο ένας στον άλλο με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο. Και αν αυτό το περίεργο ζευγάρι δεν μπορέσει να γίνει ομάδα, ολόκληρος ο κόσμος κινδυνεύει. Μια κωμωδία κινουμένων σχεδίων που λαμβάνει χώρα στον επικίνδυνο και λαμπερό κόσμο των κατασκόπων.
Διανομή: Odeon