Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα

Τα Πάθη του Χριστού σε peplum movies

21/11/19

Νέες ταινίες από 21/11/2019

Παρουσίαση όλων των νέων ταινιών που προβάλλονται από σήμερα στους κινηματογράφους


Ο Ιρλανδός - The Irishman
Είδος: Αστυνομική, Βιογραφική, Δράμα 
Σκηνοθεσία: Μάρτιν Σκορσέζε 
Παίζουν: Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Αλ Πατσίνο, Άννα Πάκουιν, Χάρβεϊ Κεϊτέλ, Τζο Πέσι, Μπόμπι Καναβάλε, Ρέι Ρομάνο, Στίβεν Γκράχαμ, Στεφανί Κουρτζούμπα, Τζακ Χιούστον, Κάθριν Ναρντούτσι, Τζέσι Πλίμονς, Ντομενίκ Λομπαρντοζί, Πολ Χέρμαν, Γκάρι Μπασαράμπα, Μαρίν Άιρλαντ 
Σύνοψη: Τρίωρη επική ιστορία για το οργανωμένο έγκλημα στη μεταπολεμική Αμερική, όπως την αφηγείται ο βετεράνος του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου Φρανκ Σίραν, απατεώνας και εγκληματίας ο οποίος συνεργάστηκε με μερικές από τις πιο διαβόητες προσωπικότητες του 20ού αιώνα. Η ταινία εξιστορεί ένα από τα μεγαλύτερα άλυτα μυστήρια της αμερικανικής ιστορίας για δεκαετίες, την εξαφάνιση του θρυλικού προέδρου της Ένωσης Τζίμι Χόφα, και προσφέρει ένα μνημειώδες ταξίδι στις κρυφές πτυχές του οργανωμένου εγκλήματος: τις εσωτερικές του λειτουργίες, τις αντιπαλότητες και τις συνδέσεις με την κυρίαρχη πολιτική.
Διανομή: Odeon

Το θαύμα της Θάλασσας των Σαργασσών - The miracle of the Sargasso Sea
Είδος: Δράμα, Αστυνομική, Θρίλερ  
Σκηνοθεσία: Σύλλας Τζουμέρκας 
Παίζουν: Αγγελική Παπούλια, Γιούλα Μπούνταλη, Χρήστος Πασσαλής, Αργύρης Ξάφης, Θανάσης Δόβρης, Λαέρτης Μαλκότσης, Μαρία Φιλίνη, Κρίστιαν Κουλμπίντα, Μιχάλης Κίμωνας, Μιχάλης Μαθιουδάκης, Λαέρτης Βασιλείου, Θάνος Τοκάκης, Άλκηστις Πουλοπούλου, Κατερίνα Χέλμη 
Σύνοψη: Η τρίτη ταινία του Σύλλα Τζουμέρκα (μετά τις ταινίες «Χώρα Προέλευσης» και «Η Έκρηξη»), παρακολουθεί δυο γυναίκες, μια αστυνομικό και μια εργάτρια σε εργοστάσιο εκτροφής χελιών, που ζουν σε μια επαρχιακή πόλη στη Δυτική Ελλάδα. Όταν μια μυστηριώδης αυτοκτονία θα φέρει τα πάνω-κάτω στη μικρή πόλη και θα πυροδοτήσει έναν άγριο κύκλο βίας, οι ζωές των δύο γυναικών που μέχρι χθες αγνοούσαν η μία την ύπαρξη της άλλης, αρχίζουν να συγκλίνουν. Δεν το ξέρουν ακόμη, αλλά από τη συνάντησή τους μπορεί να κρέμεται η σωτηρία τους.
Διανομή: Strada Films

Υπάρχει θεός, το όνομά της είναι Πετρούνια  - God exists, her name is Petrunya
Είδος: Δράμα  
Σκηνοθεσία: Τεόνα Στρούγκαρ Μιτέφσκα
Παίζουν: Ζόρικα Νούσεβα, Λαμπίνα Μιτέφσκα, Σιμεόν Μόνι Νταμέφσκι, Σουάντ Μπεγκόφσκι, Βιολέτα Σαπκόβσκα 
Σύνοψη: Θεοφάνεια. Σε μια μικρή πόλη, κάπου στη Βόρεια Μακεδονία, ο αγιασμός των υδάτων είναι από τις πιο σημαντικές στιγμές για την κοινότητα, καθώς επικρατεί η πεποίθηση πως το πρόσωπο που πιάνει τον σταυρό θα έχει ευλογία και καλή τύχη στη ζωή του. Τη μεγάλη μέρα, κόντρα σε ό,τι ορίζει η παράδοση, μια άνεργη ανύπαντρη γυναίκα βουτάει στο νερό και πιάνει τον σταυρό. Εξοργισμένοι που έμειναν με άδεια χέρια, οι άντρες την κατηγορούν για ασέβεια. Η γυναίκα, όμως, αρνείται να παραδώσει τον σταυρό. Διότι είναι πια έτοιμη να αντισταθεί στα έμφυλα στερεότυπα ενός κόσμου συντηρητικού.
Διανομή: Ama Films

Οι άγγελοι του Τσάρλι  - Charlie's angels
Είδος: Δράσης, Περιπέτεια, Κωμωδία 
Σκηνοθεσία: Ελίζαμπεθ Μπανκς 
Παίζουν: Ελίζαμπεθ Μπανκς, Κρίστεν Στιούαρτ, Ναόμι Σκοτ, Έλα Μπαλίνσκα, Λουίς Γκεράρδο Μέντεζ, Νόα Σεντινέο, Ντζιμόν Χούνσου, Σαμ Κλάφλιν, Πάτρικ Στιούαρτ  
Σύνοψη: Οι περίφημοι Άγγελοι του Τσάρλι συνεχίζουν να δουλεύουν για τον μυστηριώδη κύριο Charles Townsend, του οποίου το ιδιωτικό πρακτορείο ερευνών έχει εξαπλωθεί παγκοσμίως. Έχοντας συγκεντρώσει τις πιο έξυπνες, πιο γενναίες και εξαιρετικά εκπαιδευμένες γυναίκες ανά τον κόσμο, τώρα υπάρχουν διάφορες ομάδες «αγγέλων» καθοδηγούμενες από διαφορετικά αφεντικά στις πιο απαιτητικές αποστολές.
Διανομή: Feelgood

El Benny
Είδος: Δράμα, Μουσικό, Βιογραφία
Σκηνοθεσία: Jorge Luis Sánchez
Παίζουν: Ρένι Αροζαρένα, Ενρίκε Μολίνα, Κάρλος Εβερ Φονσέκα, Μάριο Γκουέρα  
Σύνοψη: Βασισμένο στη ζωή του Benny Moré, ενός από τους κορυφαίους τραγουδιστές της Κούβας. Χωρισμένο σε τέσσερα κεφάλαια, των 30 λεπτών, οι ταινία δείχνει τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής του. Το φιλμ, με χρονολογική σειρά, μας πάει στην παιδική του ηλικία στην Santa Isabel de las Lajas, την παραμονή και την επιτυχημένη καριέρα του στο Μεξικό, την αφοσίωση του στις μουσικές ρίζες της Κούβας, στο ταξίδι του στη Βενεζουέλα και, τέλος, στον τραγικό θάνατο του. Περιλαμβάνονται μαρτυρίες και σχολιασμοί μερικών από τους πιο γνωστούς και αξιόλογους Ισπανούς μουσικούς, όπως οι Μπέμπο και Τσούτσο Βαλντές, Ιμπραήμ Φερέρ, από τις βεντέτες της εποχής Γιολάντα Μοντές και Αμάλια Αγκιλάρ, όπως και από συγγενείς και φίλους.
Διανομή: New Star

Depeche Mode: Spirits in the forest
Είδος: Ντοκιμαντέρ, Μουσική, Συναυλία
Σκηνοθεσία: Άντον Κόρμπιν
Σύνοψη: Κατά τη διάρκεια του 2017 και του 2018 οι Depeche Mode παρουσίασαν σε περισσότερους από 3 εκατομμύρια fans την Global Spirit Tour, ανάμεσά τους φυσικά και στο Ελληνικό κοινό. Το νέο αυτό film, σε σκηνοθεσία Anton Corbijn, αιχμαλωτίζει την ενέργεια και το θέαμα των live εμφανίσεων της μπάντας ενώ ρίχνει και μία βαθύτερη ματιά στο πως η μουσική τους ενσωματώνεται στη ζωή των fans. 
Μία μόνο προβολή στα Village Cinemas
(Από την παρουσίαση στη σημερινή έντυπη Αμαρυσία)