1/11/18

Νέες ταινίες από 1/11/2018

Παρουσίαση όλων των νέων ταινιών που προβάλλονται από σήμερα στους κινηματογράφους

U-July 22 - Utøya 22 juli
Είδος: Δράμα / Θρίλερ    
Σκηνοθεσία: Έρικ Πόουπ
Παίζουν: Άντρεα Μπέρντζεν, Αλεξάντερ Χόλμεν, Μπ΄ρνετε Φρίσταντ, Έλι Ριανόν Μίλερ Όσμπορν, Τζένι Σβένενενιγκ, Ίνγκεμμποργκ Ίνες
Σύνοψη: Μια έφηβη αγωνίζεται να επιβιώσει και να βρει την μικρότερη αδελφή της κατά τη διάρκεια της τρομοκρατικής μαζικής δολοφονίας τον Ιούλιο του 2011 σε έναν πολιτικό καλοκαιρινό καταυλισμό στο νορβηγικό νησί Utøya.
Διανομή: Feelgood

Η κοιλάδα των σκιών - Skyggenes dal - Valley of Shadows
Είδος: Δράμα / Μυστηρίου 
Σκηνοθεσία: Γιόνας Μάτζοου Γκούλμπραντσεν 
Παίζουν: Άνταμ Έκελι, Κάθριν Φάγκερλαντ, Γιόργκεν Λανγκέλε, Γιόνε Χοπ Λάρσεν, Τζον Όλαβ Νίλσεν   
Σύνοψη: Ένα ατμοσφαιρικό θρίλερ από την Νορβηγία πάνω στην Γοτθική παράδοση των Σκανδιναβών.Σε αυτό το δράμα μυστηρίου ακολουθούμε τον 6χρονο Aslak που αναζητά απαντήσεις για τα πρόσφατα τραγικά γεγονότα.
Διανομή: Weird Wave

Η κατηγορούμενη - Acusada
Είδος: Δράμα / Αστυνομική / Θρίλερ  
Σκηνοθεσία: Γκονζάλο Τομπάλ 
Παίζουν: Μαριάνα Εσπόζιτο, Λεονάρντο Σμπαράλια, Ινές Εστεβέζ, Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ  
Σύνοψη: Σύνοψη: Η πολλά υποσχόμενη ζωή της όμορφης φοιτήτριας Ντολόρες (Λάλι Εσπόζιτο) ανατρέπεται, όταν η καλύτερη της φίλη δολοφονείται άγρια και οι υποψίες στρέφονται σε βάρος της. Η νεαρή κοπέλα βρίσκεται το μάτι του κυκλώνα και όλοι έχουν άποψη για το αν είναι ένοχη ή αθώα. Δύο χρόνια μετά τη δολοφονία, η Ντολόρες περνάει τις μέρες της προετοιμαζόμενη για τη δίκη, απομονωμένη στο σπίτι της, ενώ οι γονείς της κάνουν τα πάντα για να την υπερασπιστούν. Ο καλύτερος δικηγόρος δεν τους είναι αρκετός και οι γονείς της την ελέγχουν καταπιεστικά. Όσο η δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη, υποψίες και ένοχα οικογενειακά μυστικά έρχονται στην επιφάνεια. Στο χείλος του γκρεμού, εκεί που κάθε λάθος μπορεί να αποβεί μοιραίο, η  όλο και πιο απομονωμένη Ντολόρες θέτει τη στρατηγική υπεράσπισης σε κίνδυνο.
Διανομή: Tanweer

Οι στάχτες μιας αγάπης – Ash is the purest white
Είδος: Δράμα / Αισθηματική
Σκηνοθεσία: Ζία Ζανγκέ
Παίζουν: Ζάο Τάο, Λιάο Φαν, Ξου Ζενγκ, Κάσπερ Λιάνγκ 
Σύνοψη: Ο Μπιν, o μικρομαφιόζος μιας παρηκμασμένης επαρχιακής πόλης στην Κίνα, πέφτει θύμα μιας απόπειρας δολοφονίας, ενορχηστρωμένης από μια συμμορία λούμπεν νεαρών που θέλουν να αμφισβητήσουν την πρωτοκαθεδρία του. Η εσωστρεφής σύντροφος του Μπιν, η Κιάο, αποτρέπει την επικείμενη τραγωδία αλλά ένα παράνομο όπλο που βρίσκεται στην κατοχή της, την οδηγεί στην φυλακή για τα επόμενα πέντε χρόνια.
Διανομή: ΑΜΑ Films

Ο Καρυοθραύστης και τα τέσσερα Βασίλεια - The Nutcracker and the four Realms
Είδος: Περιπέτεια / Φαντασίας / Οικογενειακή,
Σκηνοθεσία: Λάσε Χάλστρομ 
Παίζουν: Κίρα Νάιτλι, Μακένζι Φόι, Έλεν Μίρεν, Μόργκαν Φρίμαν  
Σύνοψη: Όταν η Κλάρα (Mackenzie Foy) βρίσκεται σ’ ένα παράξενο και μυστήριο παράλληλο κόσμο, επικεφαλής του οποίου είναι η απαστράπτουσα βασίλισσα της Χώρας των Ζαχαρωτών, Ζαχαρένια Νεράιδα (Keira Knightley), πρέπει να διασχίσει με θάρρος το Τέταρτο Βασίλειο και να αντιμετωπίσει την Κόκκινη Μητέρα (Helen Mirren) για να ξαναφέρει την αρμονία στον αλλοπρόσαλλο αυτό κόσμο. Στο πλάι της πάντα ο γενναίος και ταπεινός Καρυοθραύστης της (Jayden Fowora-Knight).
Διανομή: Feelgood

Bohemian Rhapsody
Είδος: Βιογραφική / Δράμα / Μουσική  
Σκηνοθεσία: Ντέξτερ Φλέτσερ 
Παίζουν: Ράμι Μάλεκ, Μάικ Μάγιερς, Τζόζεφ Ματζέλο, Άινταν Γκίλεν, Μπεν Χάρντι, Λούσι Μπόιντον, Τομ Χολάντερ, Άλεν Λιτς, Μισέλ Ντάνκαν, 
Σύνοψη: To Bohemian Rhapsody είναι μια ωδή στους Queen, τη μουσική τους και τον ξεχωριστό τραγουδιστή τους Φρέντι Μέρκιουρι, που αψήφησε τα στερεότυπα και τις κοινωνικές συμβάσεις για να γίνει ένας από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες του πλανήτη. Η ταινία ακολουθεί τη ραγδαία άνοδο της μπάντας μέσα από τα εμβληματικά τραγούδια τους και τον επαναστατικό τους ήχο, τον αυτοκαταστροφικό και εκτός ελέγχου τρόπο ζωής του Μέρκιουρι και τη θριαμβευτική επανένωση της μπάντας την παραμονή της συναυλίας «Live Aid» το 1985, όπου ο Μέρκιουρι, παρά την επικίνδυνη ασθένεια που αντιμετώπιζε, οδηγεί τη μπάντα σε μία από τις καλύτερες συναυλίες στην ιστορία της ροκ μουσικής. Στη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, οι Queen έχτισαν την κληρονομιά μιας μπάντας που ήταν πάντα περισσότερο σαν οικογένεια και που συνεχίζει να εμπνέει τους ασυμβίβαστους, τους ονειροπόλους και τους λάτρεις της μουσικής μέχρι και σήμερα.
Διανομή: Seven Films

Peterloo
Είδος: Δράμα / Ιστορική / Περιπέτεια      
Σκηνοθεσία: Μάικ Λι
Παίζουν: Ρόρι Κινίαρ, Μαξίν Πικ, Νιλ Μπελ, Φίλιπ Τζάκσον, Βίνσεντ Φράνκλιν, Καρλ Τζόνσον
Σύνοψη: O Μάικ Λι φέρνει στη μεγάλη οθόνη την περιβόητη σφαγή του 1819 στο Σεντ Πίτερς Φιλντς του Μάντσεστερ όταν κατ’ εντολή των αρχών της πόλης η ειρηνική διαδήλωση χιλιάδων ανθρώπων διαλύθηκε με αιματηρό τρόπο.
Διανομή: Odeon

Suspiria 
Είδος: Θρίλερ / Τρόμου / Φαντασίας 
Σκηνοθεσία: Λούκα Γκουαντανίνο 
Παίζουν:  Ντακότα Τζόνσον, Τίλντα Σουίντον, Σιλβί Τεστί, Μία Γοθ, Τζέσικα Χάρπερ, Κλόε Γκρέις Μόρετζ, Λουτζ Έμπερσντορφ, Άντζελα Γουίνκλερ 
Σύνοψη: Το σκοτάδι στροβιλίζεται στο κέντρο μιας παγκοσμίου φήμης εταιρίας χορού, καταπίνοντας την καλλιτεχνική διευθύντρια  της ομάδας (Τίλντα Σουίντον), μια φιλόδοξη νεαρή χορεύτρια (Ντακότα Τζόνσον) και έναν θλιβερό ψυχοθεραπευτή (Λουτζ Έμπερσντορφ). Κάποιοι θα υποκύψουν στον αιματηρό εφιάλτη. Άλλοι θα ξυπνήσουν τελικά.
Διανομή: Seven Films