19/7/18

Mamma Mia! Here We Go Again!

Η Κροατία φέτος είχε την τιμητική της. Από τη μια η εθνική ποδοσφαιρική της ομάδα έφτασε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλου (άσχετα από τη συντριβή της με 2 – 4 από τη Γαλλία) και από την άλλη, οι περισσότερες σκηνές του πρίκουελ «Mamma Mia! Here We Go Again!», κατά το imdb, έχουν γυριστεί στις μαγικές παραλίες της. 

Για να είμαι ειλικρινής δεν με απασχόλησε τι συνέβη και οι παραγωγοί δεν επέλεξαν πάλι τη χώρα μας, αλλά βρήκα τα τοπία και τη φωτογράφισή τους εξίσου λαμπερά με την προηγούμενη, όπως επίσης και εξαιρετικό το soundtrack που περιελάμβανε όσα τραγούδια των ΑΒΒΑ  δεν είχαν ακουστεί. Επίσης, η σκηνοθεσία και το μοντάζ δημιούργησαν συνολικά ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα πάνω στις τέλειες χορογραφίες και βρήκα όλους τους ηθοποιούς αρκετά κεφάτους και πολύ σωστές τις επιλογές των νέων με εξέχουσα τη Λίλι Τζέιμς που υποδύεται την Ντόνα (Μέριλ Στριπ) στα νιάτα της. Πολύ δροσερή και ελκυστική κοπέλα. Για την επιλογή της Σερ (71 ετών) ως μητέρας της Μέριλ Στριπ (68) δεν θα κάνω σχόλιο, διότι στον κινηματογράφο τελικά όλα επιτρέπονται. Θυμάμαι τον Σον Κόνερι (59 ετών) να υποδύεται τον πατέρα του Ιντιάνα Τζόουνς (Χάρισον Φορντ, 47) στα γυρίσματα της «Τελευταίας Σταυροφορίας».
Επειδή, τώρα τον Αύγουστο θα αρχίσουν να αποστέλλονται τα εκκαθαριστικά της εφορίας, το «Mamma Mia! Here We Go Again!» είναι ό,τι πρέπει για να ξεσκάσετε.(Κριτική μου στο myFilm.gr)
INFO
Προβάλλεται από 19/7/18
Είδος: Μιούζικαλ / Κωμωδία 
Σκηνοθεσία: Ολ Πάρκερ
Παίζουν: Λίλι Τζέιμς, Κριστίν Μπαράνσκι, Μέριλ Στριπ, Αμάντα Σέιφριντ, Κόλιν Φερθ, Πιρς Μπρόσναν, Στέλαν Σκάρσγκαρντ, Ντομινίκ Κούπερ, Τζούλι Γουόλτερς, Άντι Γκαρσία, Σερ, Τζέρεμι Έρβιν, Αλέξα Ντέιβις
Σύνοψη:  Πρόκειται για τη συνέχεια του αρχικού μιούζικαλ "Mamma Mia!" του 2008. Σ’ αυτή βλέπουμε τη νεανική ζωή της Ντόνα (που υποδύεται η Μέριλ Στριπ και η Λίλι Τζέιμς), βιώνοντας τη διασκέδαση που είχε με τους τρεις πιθανούς μπαμπάδες της Σόφι (που υποδύεται η Αμάντα Σέιφριντ. Η Σόφι είναι έγκυος και όπως η Ντόνα, θα είναι μικρή όταν γεννηθεί το μωρό της. Τότε συνειδητοποιεί ότι πρέπει να αναλάβει το ρίσκο όπως έκανε η μητέρα της.
Διανομή: UIP