21/11/19

Οι άγγελοι του Τσάρλι - Charlie’s angels

Οι Άγγελοι του Τσάρλι σε νέες περιπέτειες με σκηνοθέτρια, συν-σεναριογράφο και παραγωγό, την Ελίζαμπεθ Μπανκς που πρωταγωνιστεί κιόλας.
Η κινηματογραφική σειρά που ήρθε να συνεχίσει την τηλεοπτική προηγούμενή των 5 σεζόν και 110 επεισοδίων δεν προσθέτει τίποτα περισσότερο εκτός από νέα πρόσωπα σε παλιά κλισέ περιπέτειας.
Το αποτέλεσμα είναι μια ταινία με σκηνές δράσης σε εξωτικά μέρη, με ένα σενάριο γεμάτο ανατροπές και υποτίθεται χιούμορ.
Κατά τα άλλα, εάν αφαιρέσεις τα τραγούδια της Ariana Grande που ντύνουν το νέο αυτό κεφάλαιο της ομάδας των αγγέλων καθώς και το θορυβώδες soundtrack, αυτό που σου μένει είναι ένα κακοσκηνοθετημένο φιλμ με εξαιρετικά γρήγορη εναλλαγή στημένων πλάνων χωρίς ένταση και δυναμισμό. Υπάρχουν υπερβολές σε πολλές ταινίες δράσης, αλλά εδώ το στήσιμο γίνεται ενοχλητικό.
Η άποψη της Ελίζαμπεθ Μπανκς για το φιλμ: «Είναι λίγες οι ταινίες με πολλές γυναίκες πρωταγωνίστριες. Ένιωσα ότι αυτή η ταινία ήταν ένας τρόπος να διηγηθώ μια ιστορία για παραπάνω από μία πρωταγωνίστριες, τρεις υπέροχες, δυνατές γυναίκες που είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από την πλοκή», λέει και συμπληρώνει: «Αυτοί οι χαρακτήρες ήταν γυναίκες που εργάστηκαν σε έναν ανδροκρατούμενο κόσμο και έπρεπε να τα καταφέρουν με τον τρόπο τους. Δεν είχαμε δει γυναίκες τόσο ζόρικες σε κανένα είδος πριν από αυτές, ήταν επαναστατικό» (κριτική μου στο myfilm.gr)
INFO
Προβάλλεται από 21/11/19
Είδος: Δράσης, Περιπέτεια, Κωμωδία 
Σκηνοθεσία: Ελίζαμπεθ Μπανκς 
Παίζουν: Ελίζαμπεθ Μπανκς, Κρίστεν Στιούαρτ, Ναόμι Σκοτ, Έλα Μπαλίνσκα, Λουίς Γκεράρδο Μέντεζ, Νόα Σεντινέο, Ντζιμόν Χούνσου, Σαμ Κλάφλιν, Πάτρικ Στιούαρτ  
Σύνοψη: Οι περίφημοι Άγγελοι του Τσάρλι συνεχίζουν να δουλεύουν για τον μυστηριώδη κύριο Charles Townsend, του οποίου το ιδιωτικό πρακτορείο ερευνών έχει εξαπλωθεί παγκοσμίως. Έχοντας συγκεντρώσει τις πιο έξυπνες, πιο γενναίες και εξαιρετικά εκπαιδευμένες γυναίκες ανά τον κόσμο, τώρα υπάρχουν διάφορες ομάδες «αγγέλων» καθοδηγούμενες από διαφορετικά αφεντικά στις πιο απαιτητικές αποστολές. (Από την Feelgood)