5/9/19

Angry birds: Η ταινία 2

Μια ταινία κινουμένων σχεδίων για τη σημασία της ομαδικότητας και για το γεγονός ότι υπάρχει πάντα ένας τρόπος να βρεις έναν κοινό τόπο και έναν κοινό σκοπό, με κάποιον που μπορείς να έχεις διαφορετική άποψη.
Αυτή τη φορά, οι άσπονδοι φίλοι θα συμμαχήσουν ενάντια σε μια καινούργια απειλή, προσφέροντας ένα καταιγιστικό, σπαρταριστό και ταυτόχρονα ξεκαρδιστικό θέαμα για όλη την οικογένεια.
Στη νέα αυτή περιπέτεια, ο Ρεντ είναι ένας ήρωας που αγαπάνε όλοι στο νησί. Εν τω μεταξύ, η αντιπαλότητα ανάμεσα στα γουρούνια και τα πουλιά έχει αρχίσει να εξελίσσεται σε μία μάχη φάρσας. Όλα αλλάζουν όταν γιγάντιες μπάλες πάγου αρχίζουν να πέφτουν από τον ουρανό και να προσγειώνονται στα νησιά των πουλιών και των γουρουνιών. Μία νέα, ψυχρή απειλή έχει αναδυθεί από ένα μυστηριώδες τρίτο νησί και τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο πολύπλοκα. Το αποτέλεσμα θα είναι όλοι να συνεργαστούν για να αντιμετωπίσουν την απειλή.
Το φιλμ έχει τους ίδιους συναρπαστικούς χαρακτήρες, αλλά και καινούργιους.  Διαθέτει ευρηματικό και σε γερές δόσεις χιούμορ, ζωηρή και πολύχρωμη εικόνα και αναμένεται να μαγέψει το κοινό όλων των ηλικιών, όπως ακριβώς και η προηγούμενη.
INFO
Προβάλλεται από 5/9/2019
Είδος: Animation, Περιπέτεια, Οικογενειακή
Σκηνοθεσία: Θάροπ Βαν Όρμαν
Ακούγονται οι: Τζέισον Σουντέκις, Πίτερ Ντινκλέιτζ, Μπιλ Χάντερ, Τζος Γκαντ
Είδος: Κινούμενα Σχέδια, Κωμωδία, Δράσης, Περιπέτεια, Οικογενειακή   
Σύνοψη: Τα μονίμως θυμωμένα και ανίκανα να πετάξουν Angry Birds και τα ογκώδη πράσινα γουρούνια προχωράνε στην επόμενη πίστα. Όλα αυτά στο Angry Birds: Η Ταινία 2, όπου μια νέα απειλή βάζει και το νησί των Πουλιών, και εκείνο των Γουρουνιών σε μεγάλο κίνδυνο. Όλοι ενώνονται για το κοινό καλό, κάνοντας εκεχειρία και φτιάχνοντας μια απίθανη σούπερ-ομάδα για να σώσουν τα σπίτια τους. (Από τη Feelgood)