17/5/18

Deadpool 2

Αντισυμβατικός ακόμα και για το περιβάλλον των ηρώων της Marvel ο γνωστός αθυρόστομος υπερήρωας, επανέρχεται διασκεδαστικότερος.
Ατάκες δολοφονικές, εξωφρενικό χιούμορ, αναφορές σε άλλες κινηματογραφικές ταινίες και άλλους (και όχι μόνον της Marvel) ήρωες και μουσική επένδυση και τραγούδια ακόμα και από γνωστά μιούζικαλ κάνουν αρκετά ενδιαφέρουσα αυτή την περιπέτεια, που χαρακτηρίζεται από καταιγιστική και εκκωφαντική δράση.

Ο Deadpool, αυτή τη φορά αναγκάζεται να αναθεωρήσει τις αξίες του, για τη φιλία, για την οικογένεια και γι’ αυτό που πραγματικά σημαίνει να είσαι ήρωας, ενώ μέσα από το εξωφρενικό, μαύρο και μακάβριο χιούμορ του και από το διδακτισμό του φινάλε, το υποβόσκον μήνυμα που διακρίνεται, είναι πως «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα» και αν είναι να κάνουμε κάποια καλή πράξη, δεν πειράζει να ρίξουμε λίγο ξύλο παραπάνω. (Κριτική μου στο myfilm.gr)
INFO
Προβάλλεται από 17/5/18
Είδος: Περιπέτεια / Φαντασίας / Κωμωδία / 
Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Λιτς 
Παίζουν: Ράιαν Ρέινολντς, Μορένα Μπακάριν, Τζος Μπρόλιν, Τ.Τζ. Μίλερ, Μπριάνα Χίλντεμπραντ, Αντρέ Τρεκοτού, 
Σύνοψη: Ο αθυρόστομος μισθοφόρος της Marvel Comics, ο Deadpool αυτή τη φορά, εκτός από τον Κέιμπλ, θα παλέψει με Νίντζα, την ιαπωνική μαφία Γιακούζα, ένα τσούρμο ερεθισμένα σκυλιά και όποιον του σταθεί εμπόδιο στον δρόμο για τον τίτλο του καλύτερου εραστή στον κόσμο. Και όλα αυτά, δεν θα τα κάνει μόνος.
Διανομή: Odeon