22/11/18

Νέες ταινίες από 22/11/2018

Παρουσίαση όλων των νέων ταινιών που προβάλλονται στους κινηματογράφους από σήμερα

Κορίτσι - Girl
Είδος: Δράμα 
Σκηνοθεσία: Λούκας Ντοντ
Παίζουν: Βίκτορ Πόλστερ, Άριελ Βορτχάλτερ, Όλιβερ Μπόνταρτ
Σύνοψη: Το «Κορίτσι» είναι η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του Βέλγου σκηνοθέτη Λούκας Ντοντ - μια διερεύνηση των φύλων μέσα από το χαρακτήρα της Λάρα - ενός 15χρονου κοριτσιού που γεννήθηκε στο σώμα ενός αγοριού.
Διανομή: Seven Films

Ανάσα ελευθερίας - And breathe normally
Είδος: Δράμα 
Σκηνοθεσία: Ίσολντ Ιγκαντότιρ
Παίζουν: Κριστίν Πόρα Χαραλνντσντότιρ, Μπαμπεντίντα Σάντζο, Πάτρικ Νόβι Πέτουρσον
Σύνοψη: Μια Ισλανδή ελεγκτής διαβατηρίων και μια πρόσφυγας από τη Γουινέα - Μπισάου, που εισήλθε παράνομα στη χώρα, συνάπτουν μια απροσδόκητη συμμαχία όταν οι συγκυρίες ενώνουν μοιραία τις ζωές τους.
Διανομή: Ama Films

Ραλφ εναντίον Ίντερνετ - Ralph breaks the Internet: Wreck-It Ralph 2
Είδος: Κινούμενα Σχέδια / Οικογενειακή / Περιπέτεια
Σκηνοθεσία: Φιλ Τζόνστον, Ριτς Μουρ
Μεταγλωττισμένη στα Ελληνικά
Σύνοψη: Ο «Ραλφ εναντίον Ίντερνετ» αφήνει πίσω του το βίντεο σκηνικό του Λίτβακ, τολμώντας να χαρτογραφήσει τον ανεπτυγμένο και εντυπωσιακό κόσμο του Ίντερνετ, που θα φανεί αν θα μπορέσει ή όχι να συμβαδίσει με τις «καταστροφές» του Ραλφ. Ο καταστροφέας Ραλφ και η πάντα ανήσυχη φίλη του, Βανέλοπε θα ρισκάρουν ένα απίθανο ταξίδι στον κόσμο του διαδικτύου, αναζητώντας ένα ανταλλακτικό για να σώσουν το Sugar Ruch, το βιντεοπαιχνίδι της Βανέλοπε. Στην πορεία, ο Ραλφ και η Βανέλοπε θα στηριχτούν στους Netizens, κατοίκους του Ίντερνετ, για να τους βοηθήσουν να βρουν τον δρόμο τους, συμπεριλαμβανομένου και ενός ιντερνετικού επιχειρηματικού μυαλού ονόματι «Yesss», που είναι ο κύριος αλγόριθμος και η ψυχή του viral site «BuzzzTube».
Διανομή: Feelgood

Kyrsyä - Tuftland
Είδος: Τρόμου / Θρίλερ / Μυστηρίου  
Σκηνοθεσία: Ρουπ Ολένιους 
Παίζουν: Βέρα Γ. Βίλο, Σάρα Ελίνα, Μίκα Αντίλα, Νία Βιαταμάκι, Άρια Πεκουρίνεν 
Σύνοψη: Βρισκόμενη εν μέσω μιας αποτυχημένης σχέσης, αδιάφορων σπουδών και οικονομικών προβλημάτων, η πεισματάρα φοιτήτρια κλωστοϋφαντουργίας Ιρίνα, αποφασίζει να δεχτεί μια πρόταση για καλοκαιρινή εργασία στο απομονωμένο αλλά αυτάρκες χωριό Κυρσύα.
Ενώ η Ιρίνα καταφέρνει να βρει τα πατήματά της και αρχίζει να συνηθίζει τη ζωή στη μέση του απέραντου δάσους, οι εκ πρώτης όψεως άκακοι αλλά ιδιόρρυθμοι κάτοικοι του χωριού, αποκαλύπτουν το αληθινό τους πρόσωπο.
Διανομή: Filmboy Pictures

Οι χήρες - Widows
Είδος: Αστυνομική / Δράμα / Θρίλερ  
Σκηνοθεσία: Στιβ ΜακΚουίν 
Παίζουν: Βαϊόλα Ντέιβις, Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι, Μισέλ Ροντρίγκεζ, Σίνθια Ερίβο, Λίαμ Νίσον, Κόλιν Φάρελ, Ρόμπερτ Ντιβάλ, Τζον Μπέρνθαλ, Γκάρετ Ντίλαχαντ, Ντάνιελ Καλούγια, Μπράιαν Ταϊρί Χένρι, Κάρι Κουν, Λούκας Χάας, Τζάκι Γουίβερ 
Σύνοψη: «Οι Χήρες» είναι η ιστορία για τέσσερις γυναίκες που δεν έχουν τίποτα κοινό μεταξύ τους, παρά μόνο τα χρέη που τους άφησαν οι νεκροί σύζυγοί τους από τις εγκληματικές τους δραστηριότητες. Τοποθετημένο στο σύγχρονο Σικάγο, μέσα σε μια περίοδο αναταραχής, εντάσεις θα δημιουργηθούν όταν η Βερόνικα (η βραβευμένη με Όσκαρ Βαϊόλα Ντέιβις), η Άλις (Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι), η Λίντα (Μισέλ Ροντρίγκεζ) και η Μπελ (Σίνθια Ερίβο) παίρνουν τη μοίρα τους στα χέρια τους και συνωμοτούν για να χτίσουν ένα μέλλον σύμφωνα με τους δικούς τους όρους.
Διανομή: Odeon

Dogman 
Είδος: Δράμα / Αστυνομική, Θρίλερ  
Σκηνοθεσία: Ματέο Γκαρόνε
Παίζουν: Μαρτσέλο Φόντε, Εντοάρντο Πέσκε, Νούντζια Σκιάνο, Αντάμο Ντιονίζι
Σύνοψη: Ο Μαρτσέλο, ένας μικροκαμωμένος και ευγενικός φροντιστής σκύλων, μπλέκεται σε μια επικίνδυνη περιπέτεια με τον Σιμόνε, έναν πρώην βίαιο μπόξερ που τρομοκρατεί ολόκληρη τη γειτονιά. Σε μια προσπάθεια να επιβεβαιώσει την αξιοπρέπειά του, ο Μαρτσέλο θα προβεί σε μια απροσδόκητη πράξη εκδίκησης.
Διανομή: Feelgood
(Παρουσίαση στη σημερινή έντυπη Αμαρυσία)