16/8/18

Νέες ταινίες από 16 Αυγούστου 2018

Παρουσίαση όλων των νέων ταινιών που προβάλλονται από σήμερα στους κινηματογράφους.

Οι πειρατές της Σομαλίας - The pirates of Somalia
Είδος: Βιογραφική / Δράμα 
Σκηνοθεσία: Μπράιαν Μπάκλεϊ 
Παίζουν: Ίβαν Πίτερς, Αλ Πατσίνο, Μέλανι Γκρίφιθ, Μπαρκάντ Αμπντί  
Σύνοψη: Η φαινομενικά απίθανη ιστορία του Jay Bahadur (Έβαν Πίτερς) ξεκινά το 2008, όταν απόφοιτος από το πανεπιστήμιο του Τορόντο αναζητά ένα κίνητρο για να ξεκινήσει την καριέρα του. Νέος και άπειρος ακόμη, με ήδη μία μεγάλη λίστα από επαγγελματικές απογοητεύσεις, συναντά τυχαία το είδωλό του, τον συντάκτη της Daily Mail, Seymour Tolbin (Αλ ΠΑτσίνο), ο οποίος και τον εμπνέει να κυνηγήσει το ρεπορτάζ της ζωής του. Έτσι, καταστρώνει ένα σχέδιο για να βρεθεί στη Σομαλία.
Σύντομα θα βρεθεί κοντά στους πειρατές της Σομαλίας, ανάμεσα στους οποίους περνά τους επόμενους έξι μήνες μαθαίνοντας βασικά πράγματα, με τη βοήθεια τοπικού μεταφραστή (Μπαρκάντ Αμπντί). O Jay γοητεύεται από το πέπλο μυστηρίου που καλύπτει τη ζωή στη Σομαλία και αρχίζει να καταγράφει με μία βιντεοκάμερα από το παράθυρό του τη ζωή των πειρατών, ποιοι είναι αυτοί οι άντρες, πώς ζουν και ποιες είναι οι δυνάμεις που τους οδηγούν. Κι όμως το «θέμα» του δεν θα περιοριστεί σε αυτούς τους άντρες...
ΔΙΑΝΟΜΗ: DANAOS FILMS

Mile 22 
Είδος: Δράσης  
Σκηνοθεσία: Πίτερ Mπεργκ  
Παίζουν: Μαρκ Γουόλμπεργκ, Λόρεν Κόαν, Ίκο Ουβάις, Ρόντα Ράουζι, Τζον Μάλκοβιτς  
Σύνοψη: Ο Τζέιμς Σίλβα (Μαρκ Γουόλμπεργκ), μέλος της πιο πολύτιμης μονάδας της CIA, έχει ως αποστολή να ανακτήσει και να μεταφέρει στο Mile 22 έναν μυστηριώδη κρατούμενο αστυνομικό που γνωρίζει ευαίσθητες πληροφορίες που απειλούν τη ζωή του. Με τη βοήθεια της άκρως απόρρητης ομάδας τακτικών επιχειρήσεων, ο Σίλβα πρέπει να ολοκληρώσει την αποστολή με κάθε κόστος, προτού ο εχθρός κλείσει την πρόσβαση για το 22ο μίλι. Ο σκηνοθέτης του «Ο Μόνος Επιζών», Πίτερ Μπεργκ, επιστρέφει με μια ασταμάτητη περιπέτεια.
ΔΙΑΝΟΜΉ: ODEON

Κυρία από τύχη - Madame 
Είδος: Κομεντί / Αισθηματική  
Σκηνοθεσία: Αμάντα Στερς 
Παίζουν: Τόνι Κολέτ, Χάρβεϊ Κεϊτέλ, Ρόσι Ντε Πάλμα, Μάικλ Σμάιλι, Τομ Χιουζ
Σύνοψη: Η Αν (Τόνι Κολέτ) και ο Μπομπ (Χάρβεϊ Κεϊτέλ) είναι ένα ευκατάστατο ζευγάρι με πολλές διασυνδέσεις, που για να δώσει εκ νέου σπίθα στον έγγαμο βίο, μετακομίζει σε μια έπαυλη στο Παρίσι. Ενώ γίνονται οι προετοιμασίες ενός πολυτελούς δείπνου με εκλεπτυσμένους, κοσμοπολίτες προσκεκλημένους, η οικοδέσποινα ανακαλύπτει ότι οι παρευρισκόμενοι θα είναι 13. Σε πανικό, η Αν πιέζει την πιστή της οικιακή βοηθό Μαρία (Ρόσι Ντε Πάλμα) να μεταμφιεστεί σε μία μυστηριώδη Ισπανίδα αριστοκράτισσα για να αποφύγει τον γρουσούζικο αριθμό. Αλλά το άφθονο κρασί και η χαριτωμένη κουβέντα φέρνουν κατά λάθος τη Μαρία κοντά σε έναν γόη Βρετανό έμπορο έργων τέχνης (Μάικλ Σμάιλι). Ένα ρομάντζο γεννιέται και η Αν θα αναγκαστεί να κυνηγήσει την οικιακή βοηθό σε όλο το Παρίσι, με σκοπό να δώσει ένα τέλος σ΄ αυτή την απρόσμενη και χαρούμενη ιστορία αγάπης.
ΔΙΑΝΟΜΉ: FEELGOOD

Δε θα συμπεθεριάσουμε ποτέ! - Come un gatto in tangenziale - Like a cat on a highway
Είδος: Κωμωδία  
Σκηνοθεσία:  Ρικάρντο Μιλάνι 
Παίζουν: Πάολα Κορτελέζι, Αντόνιο Αλμπανέζε 
Σύνοψη: Η Νο.1 ιταλική κωμωδία της χρονιάς. Η ιστορία μιας γνωριμίας ανάμεσα σε έναν αστό και μια φτωχή γυναίκα, θα καταλήξει ν΄αλλάξει τη ζωή τους, όταν τα παιδιά τους θα δημιουργήσουν σχέση.
ΔΙΑΝΟΜΗ: WEIRD WAVE

Μη φέρνεις λουλούδια - Racer & the jailbird- Le fidele 
Είδος: Δράμα / Αστυνομική 
Σκηνοθεσία: Μίκαελ Ρόσκαμ 
Παίζουν: Ματίας Σένερτς, Αντέλ Εξαρχόπουλος, Νάταλι Φαν Τόνγκελεν 
Σύνοψη: Η τραγική ιστορία αγάπης μεταξύ του Gigi, ενός φιλόδοξου γκάνγκστερ και της Bibi, μιας νεαρής οδηγού αγώνων με αριστοκρατικές ρίζες εκτυλίσσεται με φόντο μια βίαιη εγκληματική συμμορία στις Βρυξέλλες.
ΔΙΑΝΟΜΗ: SEVEN

Ερωτευμένος με τη γυναίκα μου - Amoureux de ma femme - The other woman 
Είδος: Κομεντί / Αισθηματική  
Σκηνοθεσία: Ντανιέλ Οτέιγ
Παίζουν: Ντανιέλ Οτέιγ,  Ζεράρ Ντεπαρντιέ, Σαντρίν Κιμπερλέν, Αντριάνα Ουγκάρτε
Σύνοψη: Ο Ντανιέλ (Ντανιέλ Οτέιγ) μπορεί να είναι πολύ ερωτευμένος με τη γυναίκα του, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να υποκύπτει στην αχαλίνωτη φαντασία του. Όταν ο κολλητός του εμφανίζει την καινούρια, κατά πολύ νεότερη και αφοπλιστικά όμορφη σύντροφο, ο Ντανιέλ θα βρεθεί διχασμένος ανάμεσα στη σύζυγο του και σε απαγορευμένες φαντασιώσεις για μια ζωή πλάι στη γοητευτική νεαρή.
ΔΙΑΝΟΜΗ: TANWEER

7 μέρες στο Έντεμπε – 7 days in Entebbe
Είδος: Περιπέτεια / Ιστορική
Σκηνοθεσία: Χοσέ Παντίλα
Παίζουν: Ρόζαμουντ Πάικ, Ντάνιελ Μπρουλ, Έντι Μαρσάν, Πίτερ Σάλιβαν 
Σύνοψη: Εμπνευσμένο από τα αληθινά γεγονότα της αεροπειρατείας του 1976 κατά την πτήση της Air France από το Τελ Αβίβ προς το Παρίσι και την πιο τολμηρή αποστολή διάσωσης που επιχειρήθηκε ποτέ.
ΔΙΑΝΟΜΉ: SPENTZOS FILM

Ιστορία έρωτα και αναρχίας - Love and anarchy 
Είδος: Κοινωνική / Δράμα (1973)
Σκηνοθεσία: Λίνα Βερτμίλερ
Παίζουν: Τζιανκάρλο Τζιανίνι, Μαριάντζελα Μελάτο
Σύνοψη: Ιταλία, λίγο πριν ξεσπάσει ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος. Ο Τονίνο, ένα απλό αγροτόπαιδο, μαθαίνει ότι ένας φίλος του εκτελέστηκε από το καθεστώς μετά από μια αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας εναντίον του δικτάτορα Μπενίτο Μουσολίνι. Παρόλο που είναι εντελώς άπειρος και απροετοίμαστος, αποφασίζει να αναλάβει αυτός την ημιτελή αποστολή.
Ο Τονίνο αφήνει πίσω την απλή ζωή του και φτάνει σε έναν οίκο ανοχής στη Ρώμη όπου καταστρώνει σχέδια με τη βοήθεια μιας ιερόδουλης, η οποία επίσης δραστηριοποιείται στο χώρο της αναρχίας. Μέσα σε μια μέρα, ερωτεύεται ένα άλλο κορίτσι του οίκου ανοχής και ζει δύο ευτυχισμένες μέρες μαζί της, πριν έρθει η ώρα της εκτέλεσης του σχεδίου του. Ο έρωτας αυτός, όμως, θα περιπλέξει τα πράγματα.
ΔΙΑΝΟΜΗ: ROSEBUD.21