26/7/19

Κρυφή εμμονή – Secret obsession

Τυπικό ψυχολογικό θρίλερ, με ηρωίδα την Τζένιφερ μια νεαρή γυναίκα, την οποία βλέπουμε να καταδιώκεται μέσα στη νύχτα από άγνωστο, με άγριες διαθέσεις και η οποία στην προσπάθειά της να σωθεί βγαίνει στη μέση του  δρόμου για βοήθεια, διερχόμενο ημιφορτηγό αυτοκίνητο τη χτυπά άσχημα, με αποτέλεσμα να εισαχθεί στο νοσοκομείο.
Το δράμα της ξεκινά, όταν συνέρχεται στο νοσοκομείο και έχει πάθει αμνησία. Δίπλα της, βρίσκεται πάντοτε ο σύζυγός της Ράσελ, ο οποίος προσπαθεί να τη βοηθήσει να αναρρώσει, αλλά δυσκολεύεται επειδή η Τζένιφερ μη αναγνωρίζοντάς τον έχει τις αμφιβολίες της, τις οποίες έρχεται να επιτείνει ο ντετέκτιβ της αστυνομίας Φρανκ Πέιτζ, ο οποίος διερευνά το αυτοκινητικό δυστύχημα κατά το οποίο ο οδηγός του ημιφορτηγού την εγκατέλειψε δείχνοντας εγκληματική αμέλεια.

Η Τζένιφερ δεν θυμάται πώς βρέθηκε στο δρόμο για να διευκολύνει τον ντετέκτιβ και ο σύζυγος δεν βοηθάει την κατάσταση, διότι το μόνο που γνωρίζει είναι ότι η γυναίκα του είχε πάρει το (κατά παράξενο τρόπο εξαφανισμένο) αυτοκίνητό της για να πάει για ψώνια.
Το μυστήριο του τι έχει συμβεί λύνεται σιγά – σιγά κατά τον κλασικό τρόπο, μέσω της έρευνας του ντετέκτιβ Πέιτζ στο παρελθόν των δύο συζύγων, που τον υποδύεται ο Ντενίς Χέιζμπερντ γνωστός από τα «Ο παράδεισος είναι μακριά» (2002) και «Ένταση» (1995), ο οποίος προσπαθεί επίσης, να συγκεντρώσει στοιχεία από τις σκόρπιες αναμνήσεις της Τζένιφερ, την οποία υποδύεται υποδειγματικά η (περισσότερο τηλεοπτική ηθοποιός) Μπρέντα Σονγκ. Ο Μάικ Βόγκελ, γνωστός μας από τις «Υπηρέτριες» (2011), το «Cloverfield» (2008) και το «Δεν είναι για τα μούτρα σου» (2010), δεν είναι κακός ως Ράσελ, που πέφτουν πάνω του οι υποψίες για το τι συνέβη εκείνο το βράδυ που χτύπησε η Τζένιφερ.(Κριτική μου στο myFILM.gr)
INFO
Είδος: Θρίλερ, Δράμα
Διάρκεια: 1 ώρα και 37 λεπτά
Σκηνοθεσία: Πίτερ Σάλιβαν
Παίζουν: Μπρέντα Σονγκ, Μάικ Βόγκελ, Ντενίς Χέιζμπερντ
Σύνοψη: Αναρρώνοντας μετά από ένα αυτοκινητικό ατύχημα η Τζένιφερ, διαπιστώνει ότι βρίσκεται ακόμα σε κίνδυνο, επειδή έχει πάθει αμνησία και δεν θυμάται τίποτα από την προηγούμενη ζωή της.
Προβάλλεται μόνο στο Netflix