13/6/19

Όλες οι νέες ταινίες από 13/6/2019

Παρουσίαση όλων των ταινιών που προβάλλονται από σήμερα στους κινηματογράφους

Οι Άνδρες με τα Μαύρα: Παγκόσμια απειλή - Men in Black: International
Είδος: Επιστημονικής Φαντασίας,  Δράσης, Κωμωδία 
Σκηνοθεσία: Φ. Γκάρι Γκρέι 
Παίζουν: Τέσα Τόμπσον, Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Κρις Χέμσγουορθ, Λίαμ Νίσον, Έμα Τόμπσον 
Σύνοψη: Οι Άντρες με τα Μαύρα έχουν εξαπλώσει τη δράση τους στον πλανήτη, το ίδιο όμως έχουν κάνει και τα εξωγήινα αποβράσματα. Για να μας προστατεύσουν, ο παρασημοφορημένος Πράκτορας Έιτς (Chris Hemsworth) και η αποφασισμένη νεοσύλλεκτη Εμ (Tessa Thompson) ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα απρόσμενο δίδυμο που μπορεί και να τα καταφέρει. Καθώς έρχονται αντιμέτωποι με μία νέα παγκόσμια απειλή που μπορεί να πάρει τη μορφή του οποιουδήποτε, ακόμα και ενός Άντρα με τα Μαύρα, πρέπει να συνεργαστούν για να σώσουν την οργάνωση και τον ίδιο τον κόσμο.
Διανομή: Feelgood

Κορίτσια κάποιας ηλικίας - Poms
Είδος: Κωμωδία 
Σκηνοθεσία: Ζάρα Χέις 
Παίζουν: Νταΐάν Κίτον, Τζάκι Γουίβερ, Σίλια Γουέστον, Αλίσα Μπο, Τσάρλι Ταχάν  
Σύνοψη: Η Νταιάν Κίτον και η Τζάκι Γουίβερ αποδεικνύουν ότι δεν είναι ποτέ πολύ αργά για μια καινούργια αρχή Σε μια κοινότητα συνταξιούχων, δύο γενναίες γυναίκες αποφασίζουν να γίνουν... μαζορέτες! Εμπνευσμένη από μια αληθινή ιστορία, η απολαυστική κωμωδία της Ζάρα Χέις, από τους παραγωγούς της ταινίας Book Club επιστρατεύει ένα δυνατό γυναικείο καστ, που θα μας κάνει να ξεχάσουμε τους στρίπερς του Full Monty.  
Διανομή: Seven Films

Κολύμπα ή αλλιώς βυθίσου - Le grand bain - Sink or Swim
Είδος: Κομεντί, Αθλητική  
Σκηνοθεσία: Ζιλ Λελούς  
Παίζουν: Ματιέ Αμαλρίκ, Γκιγιόμ Κανέ, Μπενουά Πελβούρντ, Ζαν- Ιγκ Ανγκλάν, Βιρζινί Εφρά, Λεϊλά Μπεκτί, Μαρίνα Φουά, Φιλίπ Κατρίν, Φελίξ Μποατί, Αλμπάν Ιβανόφ
Σύνοψη: Μια παρέα 40άρηδων και κάτι, όλοι στα πρόθυρα της κρίσης της μέσης ηλικίας, αποφασίζουν να δημιουργήσουν στην τοπική πισίνα την πρώτη ομάδα συγχρονισμένης κολύμβησης ανδρών. Αντιμετωπίζοντας το σκεπτικισμό και την γελοιοποίηση από τους γύρω τους, κι ενώ εκπαιδεύονται από μια ξοφλημένη πρωταθλήτρια που προσπαθεί να τους συγχρονίσει, η ομάδα αρχίζει μια απίθανη περιπέτεια ξαναβρίσκοντας μια μικρή αυτοεκτίμηση και πολλά περισσότερα για τους ίδιους και τους άλλους.
Διανομή: Spentzos Film

Νουρέγιεφ: Το λευκό κοράκι - The white crow
Είδος: Δράμα, Βιογραφική 
Σκηνοθεσία: Ρέιφ Φάινς
Παίζουν: Όλεγκ Ιβένκο, Αντέλ Εξαρχόπουλος, Ρέιφ Φάινς, Ραφαέλ Περσονάζ, Σεργκέι Πολούνιν, Τσουλπάν Χαμάτοβα, Καλύψω Βάλουα
Σύνοψη: O δύο φορές υποψήφιος για Όσκαρ Ρέιφ Φάινς μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη τη ζωή του κορυφαίου Ρώσου χορευτή Ρούντολφ Νουρέγιεφ, ο οποίος κατά την κορύφωση του Ψυχρού Πολέμου κατέφυγε στη Γαλλία και εξέπληξε όλο τον κόσμο με το ταλέντο του. Με τη μοναδική του παρουσία, ο Νουρέγιεφ έλαμψε ως το πιο διάσημο αστέρι του μπαλέτου, ένας αδάμαστος και όμορφος χορευτής που ένιωσε περιορισμένος από τη ζωή της δεκαετίας του ‘50 στο Λένινγκραντ και άνοιξε τα φτερά του για τη Δύση. Το φλερτάρισμά του με δυτικούς καλλιτέχνες και ιδέες τον οδήγησε σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι κυνηγητού με την KGB. Μια συναρπαστική ταινία που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα.
Διανομή: Odeon

Booksmart
Είδος: Κωμωδία  
Σκηνοθεσία: Ολίβια Γουάιλντ  
Παίζουν: Κέιτλιν Ντέβερ, Μπίνι Φέλντσταϊν, Λίζα Κούντροου, Μπίλι Λουρντ, Τζέισον Σουντέικις, Μέισον Γκούντινγκ, Νίκο Χιράγα, Νταϊάνα Σίλβερς, Τζέσικα Γουίλιαμς 
Σύνοψη: Κολλητές και αριστούχες μαθήτριες, οι Έιμι (Κέιτλιν Ντέβερ) και Μόλι (Μπίνι Φέλντσταϊν) πίστευαν ότι έχοντας τη μύτη τους χωμένη μονίμως στα βιβλία θα υπερτερούσαν των έξαλλων συμμαθητριών τους. Την παραμονή της αποφοίτησής τους, η πραγματικότητα τους χτυπάει την πόρτα καθώς συνειδητοποιούν ότι έχασαν πολλά όσο ήταν βουτηγμένες στα βιβλία τους. Αποφασισμένες να κερδίσουν τον χαμένο χρόνο, προσπαθούν να χωρέσουν τέσσερα χρόνια διασκέδασης σε ένα μόνο βράδυ χαοτικής περιπέτειας που κανένα βιβλίο δεν θα μπορούσε να τις προετοιμάσει γι’ αυτό.
Διανομή: Odeon

Πόκεμον ντετέκτιβ Πικάτσου - Pokémon detective Pikachu
Είδος: Κινούμενα Σχέδια, Live Action, Περιπέτεια, Φαντασίας, Οικογενειακή 
Σκηνοθεσία: Ρομπ Λέτερμαν 
Παίζουν: Ράιαν Ρέινολντς (φωνή), Μπιλ Νάι, Σούκι Γουότερχαουζ, Κάθριν Νιούτον, Κεν Γουατανάμπε, Τζάστις Σμιθ 
Σύνοψη: Σ' έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι συλλέγουν «τέρατα της τσέπης» (Pokémon) για να κάνουν μάχη, ένα αγόρι γνωρίζει ένα έξυπνο τέρας που επιδιώκει να γίνει ντετέκτιβ.
Διανομή: Tanweer

Μάρτυρας κατηγορίας - Witness for the prosecution
Είδος: Δράμα, Δικαστικό, Αστυνομικό (1957)
Σκηνοθεσία: Μπίλι Γουάιλντερ
Παίζουν: Τάιρον Πάουερ, Μαρλέν Ντίτριχ, Τσαρλς Λότον, Έλσα Λάντσεστερ
Σύνοψη: Η Έμιλυ Φρεντς, μια πλούσια κι εκκεντρική γυναίκα, βρίσκεται δολοφονημένη κι όλα τα στοιχεία οδηγούν στον προστατευόμενο της, Λέοναρντ Βόουλ. Μόνη μάρτυρας για την υπεράσπισή του είναι η αινιγματική σύζυγός του. Ο δικηγόρος που αναλαμβάνει την υπεράσπιση του ωστόσο, δεν είναι τόσο σίγουρος για την απλότητα της υπόθεσης.
Διανομή: Seven Films

Diary of a lost girl
Είδος: Δράμα, Κοινωνική (1929)
Σκηνοθεσία: G. W. Pabst
Παίζουν: Louise Brooks, Fritz Rasp. André Roanne, Josef Ravensky, Franziska Kinz
Σύνοψη: Η ταινία βασίζεται σε ένα αμφιλεγόμενο βιβλίο που δημοσιεύτηκε στη Γερμανία το 1905. Αν και λίγα είναι γνωστά, το βιβλίο έκανε λογοτεχνική αίσθηση στις αρχές του 20ου αιώνα. Ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων και συζητήσεων μετά την έκδοσή του. Μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του '20, είχε πουλήσει περισσότερα από 1.200.000 αντίτυπα και συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των bestselling βιβλίων της εποχής του. Ήταν -όπως πολλοί πίστευαν- το πραγματικό ημερολόγιο μιας νεαρής γυναίκας που αναγκάστηκε λόγω των περιστάσεων να ακολουθήσει το δρόμο της πορνείας; Ή ένα εντυπωσιακό και έξυπνα ψεύτικο, ένα από τα πρώτα μυθιστορήματα αυτού του είδους; 
Διανομή: New Star
(Παρουσίαση στη σημερινή έντυπη Αμαρυσία)