13/9/18

Ο κατάσκοπος που με παράτησε - The spy who dumped me

Απίστευτο σενάριο και εξωφρενικές καταστάσεις. Το αποτέλεσμα όμως είναι διασκεδαστικό και οι ατάκες, άλλοτε έξυπνες και άλλοτε εξυπνακίστικες, πέφτουν βροχή. 

Η δράση είναι συνεχής και εκτυλίσσεται σε αρκετές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες έξοχα φωτογραφημένες. Η σκηνοθεσία είναι δεμένη, όπως και το μοντάζ και οι χαρακτήρες των πρωταγωνιστριών όσο χρειάζεται χαζοί, ώστε να προβάλλουν άγνοια κινδύνου, αλλά αρκετά έξυπνοι για να τα βγάλουν πέρα με τεράστια τύχη, εφ’ όσον πάρουμε ως δεδομένο ότι όλα αυτά μπορούν να συμβούν. Anyway.
Η Μίλαν Κούνις και η  Κέιτ Μακίνον το διασκεδάζουν κανονικά, όπως άλλωστε και όλοι οι υπόλοιποι ηθοποιοί της θεαματικής αυτής ταινίας, η οποία όσο κρατάει ο καλοκαιρινός καιρός, βλέπεται με συνοδεία ποπ κορν και αναψυκτικού. (Κριτική μου στο myFilm.gr)
INFO
Προβάλλεται από 13/9/18
Είδος: Περιπέτεια /  Κωμωδία 
Σκηνοθεσία: Σουζάνα Φόγκελ 
Παίζουν: Μίλαν Κούνις, Σαμ Χιούγκαν, Κέιτ Μακίνον, Τζάστιν Θερού, Γκίλιαν Άντερσον 
Σύνοψη: Η Όντρεϊ και η Μόργκαν είναι δύο 30άρες κολλητές φίλες που ζουν στο Λος Άντζελες και τελείως απρόσμενα βρίσκονται μπλεγμένες σε μία διεθνή συνομωσία όταν ο πρώην φίλος της Όντρεϊ εμφανίζεται στο διαμέρισμα τους με μία ομάδα αδίστακτων εκτελεστών να τον ακολουθεί. Εκπλήσσοντας ακόμα και τους εαυτούς τους, οι δύο κοπέλες ορμούν στην δράση καταστρώνοντας ένα σχέδιο για να σώσουν τον κόσμο, ενώ τις αναζητούν στην Ευρώπη διάφοροί εκτελεστές, αλλά και ένας γοητευτικός αλλά ύποπτος Άγγλος πράκτορας.
Διανομή: Spentzos Film