26/9/18

KIN

Βασισμένη σε μια ταινία μικρού μήκους των ιδίων των αδερφών Μπέικερ, η ιστορία του ΚΙΝ αφορά στην ενηλικίωση ενός πιτσιρικά, που βγάζει το χαρτζιλίκι του στην παρανομία, με τον πατέρα του να προσπαθεί να τον φέρει στον ίσιο δρόμο, αλλά η εμφάνιση του αποφυλακισμένου αδερφού του, να τον βάζει σε άλλου είδους περιπέτειες.
Μέσα σε όλα, ο μικρός ψάχνοντας για παλιοσίδερα βρίσκει ένα υπερόπλο, για το οποίο έχουμε ενδείξεις ότι μπορεί να ανήκει σε εξωγήινους, των οποίων δεν ξέρουμε ούτε την προέλευση, ούτε και τους σκοπούς.
Με αυτό το στοιχείο suspense και με τα μπλεξίματα του έφηβου και του αδερφού του φτάνουμε στο φινάλε, ύστερα από συνεχή δράση, που θυμίζει τις ταινίες της σειράς Εξολοθρευτής. 
Ο καλός σκηνοθετικός ρυθμός, ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας ήπιου χαρακτήρα χωρίς υπερβολές και οι στρωτές ερμηνείες, κάνουν εύκολη την παρακολούθηση αυτού του φιλμ δράσης. (Κριτική μου στο myfilm.gr)
INFO
Προβάλλεται από 27/9/18
Είδος: Επιστημονικής Φαντασίας / Δράσης / Περιπέτεια  
Σκηνοθεσία: Τζος Μπέικερ, Τζόναθαν Μπέικερ
Παίζουν: Τζακ Ρέινορ, Ζόι Κράβιτζ, Τζέιμς Φράνκο, Ντένις Κουέιντ, Μάιλς Τρούιτ, Κάρι Κουν
Σύνοψη: Ο πρώην κατάδικος (Τζάκ Ρέινορ) και ο υιοθετημένος μικρός αδελφός του (Μάιλς Τρούιτ) μπαίνουν στο στόχαστρο ενός εκδικητικού εγκληματία (Τζέιμς Φράνκο) και δύο στρατιωτών από άλλο πλανήτη. Για να ξεφύγουν τρέπονται σε φυγή αρματωμένοι με ένα μυστήριο όπλο που είναι και η μοναδική ασπίδα προστασίας τους.
Διανομή: Tanweer