5/7/18

Νέες ταινίες από 5 Ιουλίου 2018

Παρουσίαση όλων των νέων ταινιών που προβάλλονται από σήμερα στους κινηματογράφους

Η Απαγωγή - Secuestro
Είδος: Θρίλερ 
Σκηνοθεσία: Μαρ Ταργκάρονα
Παίζουν: Μπιάνκα Πορτίγιο, Αντόνιο Ντεσέντ, Βισέντε Ρομέρο, Μαρκ Ντόμενεκ, Χοσέ Κορονάδο 
Σύνοψη: Η Πατρίτσια ντε Λούκας (Μπλάνκα Πορτίγιο), μία κορυφαία δικηγόρος, βλέπει τη ζωή της να μετατρέπεται σε εφιάλτη, όταν ο κωφάλαλος γιος της Βίκτορ εξαφανίζεται από το σχολείο χωρίς κανένα ίχνος. Λίγες ώρες μετά, το παιδί εμφανίζεται γεμάτο μώλωπες και καταϊδρωμένο, ισχυριζόμενο πως το απήγαγε ένας άντρας, από τα χέρια του οποίου κατάφερε να δραπετεύσει. Η αστυνομία κινητοποιείται και αφού δείξει φωτογραφίες υπόπτων στον μικρό Βίκτορ, ο κύριος ύποπτος συλλαμβάνεται. Ωστόσο, τα αποδεικτικά στοιχεία δεν είναι ακλόνητα και ο υποτιθέμενος απαγωγέας αφήνεται ελεύθερος από την αστυνομία. Η Πατρίσια, φοβισμένη για την ασφάλεια του γιου της, παρασύρεται και υποκύπτει, ως μητέρα, σε κάτι που δεν έχει κάνει ποτέ πριν: παίρνει τη δικαιοσύνη στα χέρια της. Η κατάσταση κλιμακώνεται εκτός ελέγχου και οι συνέπειες είναι απρόβλεπτες…
Διανομή: Tanweer

Ο πρόεδρος - The summit - La cordillera
Είδος: Θρίλερ / Δράμα 
Σκηνοθεσία: Σαντιάγκο Μίτρε 
Παίζουν: Ρικάρντο Νταρέν, Ελένα Ανάγια, Ντολόρες Φόνζι, Παουλίνα Γκαρσία, Κρίστιαν Σλέιτερ, Έρικα Ρίβας
Σύνοψη: Ο πρόεδρος της Αργεντινής βρίσκεται εγκλωβισμένος ανάμεσα στην πολιτική και την προσωπική του ζωή κατά τη διάρκεια μιας συνόδου κορυφής σε ένα απομακρυσμένο ξενοδοχείο στην καρδιά των Άνδεων όπου και θα οριστικοποιηθούν περιφερειακές στρατηγικές, γεωπολιτικές συμμαχίες και το φλέγον ζήτημα της διαχείρισης του πετρελαίου της Λατινικής Αμερικής. Ο πρόεδρος έχει να πάρει μια τρομακτική απόφαση: θα προστατέψει την εξουσία του ή θα σταθεί στην οικογένειά του και θα υπερασπιστεί τις αξίες του;
Διανομή: Weird Wave

Ο Ant - Man και η Σφήκα - Ant-Man and the Wasp
Είδος: Φαντασίας - Περιπέτεια
Σκηνοθεσία: Πέιτον Ριντ
Παίζουν: Πολ Ρουντ, Εβάντζελιν Λίλι, Μισέλ Φάιφερ, Μάικλ Ντάγκλας, Λόρενς Φίσμπερν
Σύνοψη: Μετά το τέλος του «Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος», ο Σλοτ Λνγκ έρχεται αντιμέτωπος με τις συνέπειες των επιλογών του ως σούπερ ήρωας, αλλά και ως πατέρας. Ενώ προσπαθεί να ισορροπήσει την κανονική του ζωή του με τις ευθύνες του ως Ant-Man, αντιμετωπίζει μια καινούργια, επείγουσα αποστολή που του αναθέτουν η Χόουπ Βαν Ντάιμ και ο δόκτωρ Χανκ Πιμ. Ο Σκοτ πρέπει να ξαναφορέσει τη στολή του και να μάθει να μάχεται δίπλα στη Σφήκα, καθώς η ομάδα συνεργάζεται για να ανακαλύψει μυστικά από το παρελθόν.
Διανομή: Feelgood

Έτσι είναι η ζωή - C'est la vie - Le sens de la fête
Είδος: Κωμωδία
Σκηνοθεσία: Ολιβιέ Νακάς, Ερίκ Τολεντανό 
Παίζουν: Ζιλ Λελούς, Ζαν Πολ Ρουβ, Βενσάν Μακέν, Ζαν Πιέρ Μπακρί, Αλμπάν Ιβάνοβ, Σουζάν Κλεμάν, Ελέν Βινσέντ, Γκαμπριέλ Νακάς 
Σύνοψη: O Μαξ ασχολείται με την τροφοδοσία εδώ και 30 χρόνια. Έχει οργανώσει εκατοντάδες πάρτι στη ζωή του. Σήμερα, έχει αναλάβει έναν πανέμορφο γάμο, ακόμη έναν, σε ένα κάστρο του 17ου αιώνα, όπου θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του ο Πιέρ και η Ελένα. Ως συνήθως, ο Μαξ έχει συντονίσει τα πάντα: Έχει προσλάβει μία στρατιά σερβιτόρων και σεφ, έχει προτείνει φωτογράφο στο ζευγάρι, έχει κλείσει την ορχήστρα, έχει κανονίσει τον ανθοστολισμό. Με λίγα λόγια, υπάρχουν όλα τα συστατικά για να είναι επιτυχημένο το μυστήριο… Σύντομα, όμως, οι ισορροπίες θα διαταραχθούν και κάθε στιγμή ευτυχίας θα μετατραπεί σε χαοτική καταστροφή.
Διανομή: Odeon

Η μέρα της επιστροφής μου - Mercy
Είδος: Βιογραφική / Δράμα  
Σκηνοθεσία: Τζέιμς Μαρς  
Παίζουν: Ρέιτσελ Βάις, Κόλιν Φερθ, Ντέιβιντ Θιούλις, Τζόναθαν Μπέιλι, Άντριαν Σίλερ  
Σύνοψη: Η αποτυχημένη προσπάθεια του ιστιοπλόου Donald Crowhurst να κερδίσει την ρεγκάτα Χρυσή Σφαίρα του1968 καταλήγει με σκανδαλώδη τρόπο να ταξιδεύει μόνος ανά τον κόσμο μέσω θαλάσσης.
Διανομή: Spentzos Film

Η σωτηρία της ψυχής - Hotel Salvation
Είδος: Δράμα / Ηθογραφία 
Σκηνοθεσία: Σουμπασίς Μπουτιανί 
Παίζουν: Αντίλ Χουσεΐν, Λαλίτ Μπελ, Γκιταντζάλι Κουλκάρνι, Παλόμι Γκος, Ναβίντρα Μπελ 
Σύνοψη: Ένας ηλικιωμένος αποφασίζει ξαφνικά να εγκαταλείψει το σπίτι του και να ταξιδέψει μαζί με το γιο του στο μυθικό Βαρανάσι προκειμένου να αφήσει στην ιερή αυτή πόλη την τελευταία του πνοή.
Ο Ρατζίβ αναγκάζεται να παρατήσει τα πάντα ώστε να εκπληρώσει την τελευταία και παράξενη επιθυμία του πατέρα του να ταξιδέψει στο Βαρανάσι για να σώσει την ψυχή του. Το ταξίδι που ακολουθεί αναγκάζει τους δύο άντρες να επανασυνδεθούν ο ένας με τον άλλον και με τον κόσμο γύρω τους σε αυτή την συγκινητική και γενναιόδωρη κομεντί που αρκετοί κριτικοί έσπευσαν να συγκρίνουν με το Ταξίδι στο Τόκιο του Όζου.
Διανομή: One from the heart