22.3.18

Η συμμορία του τυφώνα - The hurricane heist

Ένα σενάριο, που συνδυάζει «ληστεία τραπέζης με τη μεγαλύτερη μπάζα του αιώνα» και «ταινία καταστροφής με το χειρότερο τυφώνα όλων των εποχών». Δεν υπάρχει. Η ιδέα αυτή με ξεπερνάει.

Ο μεγαλύτερος εφιάλτης για τους αμερικανούς της ανατολικής ακτής, ο τυφώνας, εδώ εμφανίζεται ως φόντο της μεγαλύτερης ληστείας και τα εφέ ξεπερνούν κάθε φαντασία, ενώ οι ακρότητες του σεναρίου πραγματικά σε καθηλώνουν… ως τελείως εξωπραγματικές. 
Πάντως το διασκεδάζεις με την εγγύηση του δημιουργού των Fast and Furious, που με το ρυθμό του, δεν σε αφήνει ούτε να προλάβεις να σχολιάσεις.(Κριτική μου στο myfilm.gr)
INFO
Προβάλλεται από 22/3/18
Είδος: Θρίλερ / Δράσης
Σκηνοθεσία: Ρομπ Κοέν  
Παίζουν: Τόμπι Κέμπελ, Μάγκι Γκρέις, Ράιαν Κουόντεν, Ραλφ Ίνεσον, Μελίσα Μπολονα, Μπεν Κρος, Τζέιμι Άντριου Κάτλερ, Κρίστιαν Κοντρέρας  
Σύνοψη: 1992, Αλαμπάμα. Ένα σκληρό παιχνίδι της μοίρας παίρνει τη ζωή του αφοσιωμένου πατέρα και επαγγελματία κυνηγού καταιγίδων Μπρους Ράτλετζ, αφήνοντας τους γιους του, Ουίλ και Μπριζ, στο έλεος της Φύσης. 25 χρόνια μετά, ο Ουίλ εργάζεται για την κυβέρνηση ως μετεωρολόγος και παρακολουθεί την γέννηση του πιο δυνατού τυφώνα στην ιστορία των ΗΠΑ. Καθώς οι ντόπιοι εγκαταλείπουν τα σπίτια τους ενόψει της επέλασης του εφιαλτικού φυσικού φαινομένου, μία σπείρα θα βάλει στόχο να κλέψει 600 εκατομμύρια σε χαρτονομίσματα που αποσύρονται από την κυκλοφορία. Ο Ουίλ, μαζί με τον αδελφό του και μία κυβερνητική πράκτορα, είναι οι μόνοι που μπορούν να τους αποτρέψουν - αν δεν παρασυρθούν από τον τυφώνα φυσικά...
Διανομή: Odeon