16/3/17

Τρέξε! - Get out!

Ο ανυποψίαστος Κρις (που τον υποδύεται έξοχα ο Ντάνιελ Καλούγια) οδηγείται από τη φίλη του Ρόουζ (η Άλισον Γουίλιαμς πολύ καλή) διαισθάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά στο σπίτι των μελλοντικών πεθερικών του, αλλά δεν μπορεί να προβλέψει τι είναι αυτό. Το προσωπικό είναι όλοι μαύροι και συμπεριφέρονται μυστηριωδώς, ενώ και οι γονείς με τον αδελφό της Ρόουζ εμφανίζονται και αυτοί να συμπεριφέρονται… παράξενα.

Μυστήριο, λοιπόν, και υποβόσκων τρόμος υπάρχουν σε όλη τη διάρκεια του φιλμ και το μόνο στοιχείο ότι «κάτι τρομερό έρχεται προς τον Κρις» είναι η πρώτη σεκάνς του φιλμ, με τη δολοφονία κάποιου μοναχικού περιπατητή σε μια ήσυχη γειτονιά, έτσι… στα καλά καθούμενα.
Υπάρχουν μερικές κλισέ σκηνές για να τρομάξει ο θεατής, αλλά γενικά το μυστήριο και οι δόσεις με τις οποίες ο σκηνοθέτης τροφοδοτεί την αγωνία του, είναι αρκετά καλές, με αποτέλεσμα το φιλμ να έχει σχετικό ενδιαφέρον (Κριτική μου στο myfilm.gr)
INFO
Προβάλλεται από 16/3/17
Είδος: Τρόμου
Σκηνοθεσία: Τζόρνταν Πίλ
Παίζουν: Ντάνιελ Καλούγια, Κιθ Στάνφιλντ, Άλισον Γουίλιαμς, Μπράντλεϊ Γουίτφορντ, Κάθριν Κίνερ
Σύνοψη: Ο Αφρο-Αμερικάνος Κρις θα συνοδεύσει τη λευκή κοπέλα του, Ρόουζ, στο πατρικό της για να περάσουν ένα Σαββατοκύριακο με τους γονείς της και τον αδερφό της, Τζέρεμι. Αρχικά ο Κρις θεωρεί πως, η παράξενη ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σπίτι, όπου το υπηρετικό προσωπικό είναι μαύροι, αλλά και κατά τη διάρκεια μιας ετήσιας οικογενειακής συνάθροισης οφείλεται στη διαφυλετική επιλογή της Ρόουζ, σύντομά, όμως, βρίσκεται αντιμέτωπος με την τρομακτική αλήθεια…
Διανομή: U.I.P.