12.12.16

Φτιάξτε τα πεζοδρόμια!


Δεν θα έπρεπε να υπάρχουν μάντρες. Ούτε καν σχηματισμένες από μεγάλα φυτά. Θέλει να παρκάρει ο άλλος το αμάξι του και δεν τον χωράει το πεζοδρόμιο, με αποτέλεσμα να εξέχει το πίσω μέρος με κίνδυνο να περάσει κάποιος ασυνείδητος οδηγός και να του φάει το πορτμπαγκάζ. Απαράδεκτο. Την επόμενη φορά που θα περάσω από εκεί, να έχουν φροντίσει οι υπεύθυνοι του Γυμναστηρίου Σπύρος Λούης να έχουν κλαδέψει το φυτό (μην πω να το έχουν αφαιρέσει τελείως και μου την πέσουν οι οικολόγοι-πράσινοι). 
Α, και το άλλο: Η λωρίδα των τυφλών, καθώς και η ράμπα για τα αναπηρικά αμαξίδια να μεταφερθούν σε άλλο σημείο, ώστε να μπορούν να παρκάρουν χωρίς κίνδυνο να υποστεί φθορές το αυτοκίνητό τους από τους διερχόμενους.
(Η δεύτερη φωτογραφία με το κόκκινο αυτοκίνητο απέναντι από το ΙΚΑ Αμαρουσίου δεν είναι δική μου. Την αντέγραψα από το facebook, που την είχε αναρτήσει συμπολίτης μου που τρέφει τα ίδια αισθήματα συμπάθειας με μένα για τους ταλαίπωρους εκείνους οδηγούς που τα πεζοδρόμια, τους πέφτουν μικρά και άβολα).