11/2/16

Οδηγός για singles - How to be single

Σκηνοθεσία:  Κρίστιαν Ντίτερ
Παίζουν:  Ντακότα Τζόνσον, Ρέμπελ Γουίλσον, Λέσλι Μαν, Άλισον Μπρι, Νίκολας Μπράουν, Ντέιμον Γουέιανς Τζ., Τζέισον Μαντζούκας, Άντερς Χολμ, Τζέικ Λέισι
Υπόθεση: Υπάρχει ο σωστός τρόπος να είσαι single, ο λάθος τρόπος, και έπειτα υπάρχει η Άλις. Όπως και η Ρόμπιν. Η Λούσι. Η Μεγκ. Ο Τομ. Ο Ντέιβιντ. Η Νέα Υόρκη είναι γεμάτη μοναχικoύς που ψάχνουν το σωστό ταίρι, είτε πρόκειται για έρωτα, ραντεβού ή κάτι ενδιάμεσα. Όμως,κοινό σημείο όλων των ανύπανδρων ανδρών και γυναικών, είναι η ανάγκη τους να μάθουν να είναι μόνοι σε ένα κόσμο που η έννοια της αγάπης αλλάζει διαρκώς (Διανομή: TANWEER)
Κριτική: Στο δρόμο που έχει χαράξει το Sex and the city βαδίζει η ταινία, η οποία έρχεται ως αντίθετο της νοοτροπίας «Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου».
Μια παρέα κοριτσιών, ψάχνονται και ψάχνουν για τον ιδανικό άντρα, αλλά «ο ένας τους μυρίζει και ο άλλος τους ξινίζει», όπως λέμε στην Ελλάδα, προκειμένου να παραμένουν ελεύθερες. 
Τηλεοπτικός ρυθμός, κορίτσια κάθε τύπου (και σωματότυπου), εξυπνακίστικες ατάκες με σεξουαλικά και άλλα υπονοούμενα, χαρακτηρίζουν την ταινία, που δεν μπορεί να ξεφύγει από ένα είδος που έχουμε χορτάσει: την αισθηματική κομεντί για δυο ανέμελες και ταυτόχρονα ανούσιες ώρες.
Το να προσπαθεί μια κοπέλα να κοιμάται με πολλούς στη Νέα Υόρκη «σε μια πόλη που δεν κοιμάται ποτέ» (the city that never sleeps, κατά Σινάτρα) είναι τραγικά διασκεδαστικό. Καλή σας διασκέδαση.
Προβάλλεται: 11/2/16