17/6/15

Κουστωδία – Entourage

Υπόθεση: Ο αστέρας του κινηματογράφου Βίνσεντ Τσέιζ (Γκρένιερ) μαζί με όλη την κουστωδία, τον Έρικ/I (Κόνολι), τον Τέρτλ (Φεράρα) και τον Τζόνι/Ντράμα (Ντίλον), επιστρέφουν, έχοντας πάντα στο πλάι τους τον ατζέντη του Βινς, Άρι Γκολντ (Πίβεν). Με την πάροδο του χρόνου, οι φιλοδοξίες και οι στόχοι έχουν εν μέρει αλλάξει, αλλά ο δεσμός που τους συνδέει παραμένει ισχυρός, καθώς κινούνται μέσα στον ιδιαίτερο και ενίοτε αδυσώπητο κόσμο του Hollywood.
Κριτική: Πάντα είναι γοητευτικό για τους φίλους του κινηματογράφου, να βλέπουν τα παρασκήνια του Χόλιγουντ, πόσο μάλλον όταν ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της ταινίας παρελαύνουν γνωστοί ηθοποιοί σε cameo εμφανίσεις.
Στην ταινία, που είναι μεταφορά του γνωστού σήριαλ τηλεοράσεως, η παρέα του Βίνσεντ, προσπαθεί με χίλιους τρόπους να εξασφαλίσει χρήματα για την επόμενη, αμφιλεγόμενης επιτυχίας, ταινία της. 
Στη διάρκεια της έντονης αυτής προσπάθειας, το μάτι του θεατή χορταίνει ηλιόλουστη Καλιφόρνια, κορίτσια (κυρίως) με ωραία κορμιά και ωραία αγόρια, καλοντυμένους παραγωγούς και εκκεντρικότητες, χλιδή, ακριβά κότερα και αυτοκίνητα, βόλτες μέσα στα στούντιο και έξω από αυτά σε φημισμένους δρόμους του Λ.Α. και του Μπέβερλι, ενώ το αυτί του ακούει κάθε είδους παραδοξότητες, που θεωρούνται αστεία από τα αμερικανάκια της δυτικής ακτής.
Σεναριακά είναι αδιάφορη η ταινία και όλοι οι ηθοποιοί υποδύονται τους εαυτούς τους κυρίως, με κέφι, ακόμα και όταν πετούν δηλητηριώδεις ατάκες για τους συναδέλφους τους, ενώ το γενικό σύνολο είναι μέσα στη τρελή χαρά..
Του Νταγκ Έλιν
Με τους Κέβιν Κόνολι, Έιντριαν Γκρένιερ, Κέβιν Ντίλον, Τζέρι Φεράρα, Τζέρεμι Πίβεν, Μπίλι Μπομπ Θόρτον, Χέιλι Τζόελ Όσμεντ. Εμανουέλ Σρικί, Πέρι Ριβς, Ρόντα Ρούσε
Προβάλλεται από 18/6/15