17.9.14

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε

Έλαβα πρωί πρωί σήμερα το ακόλουθο μήνυμα από το συνδυασμό της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Αμαρουσίου "Ενότητα, Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι":
"Σας προωθούμε την ανταπάντηση του μέλους της παράταξής μας Σπύρου Σαμιακού στην απάντηση που εξέδωσε ο Γ. Πατούλης στο άρθρο του μέλους μας:
Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε ο δήμαρχος
Η οργισμένη πλην γενικόλογη απάντηση του Δημάρχου Γ. Πατούλη στο κείμενο που είχα δημοσιεύσει σχετικά με την αλαζονική και διχαστική στάση του κατά την ημέρα της ορκωμοσίας των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, επιβεβαιώνει την ισχύ των λεγομένων μου. 
Αν μπορούν -που δεν μπορούν, ας απαντήσουν σημείο προς σημείο.
Όλα τα υπόλοιπα είναι κλασική συνταγή ύφους Σοφίας Βούλτεψη και Σίμου Κεδίκογλου σε έκδοση copy paste δίχως φαντασία και ταλέντο.
Σπύρος Σαμιακός"
Επειδή, διαβάζω τις "απαντήσεις" των ανθρώπων του λαλίστατου Γραφείου Τύπου του δημάρχου Γ. Πατούλη (που τώρα εν όψει ΚΕΔΕ φαίνεται να γράφουν και για λογαριασμό της "Ενότητας για την Ανατροπή στην Αυτοδιοίκηση"), θεωρώ ότι αυτή την απάντηση την αξίζουν και μπορεί να χρησιμοποιείται με copy paste από όλους τους "συζητητές" του δημάρχου Γ. Πατούλη, που μπορούν να αντικαθιστούν τη φράση που έχω υπογραμμίσει, με το ανάλογο θέμα κάθε φορά.