3/7/13

Ζούμε Οργουελιανές εποχές

Ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού, κ. Χρύσανθος Λαζαρίδης αναφερόμενος στο λουκέτο της ΕΡΤ, ισχυρίστηκε πως “το μαύρο δεν ήταν επιλογή της κυβέρνησης”. Ξέχασε πως ο κ. Σίμος Κεδίκογλου το απόγευμα της 11ης Ιουνίου 2013 είχε ανακοινώσει ότι η ΕΡΤ δεν θα εξέπεμπε για όλο το καλοκαίρι. 
“Το μαύρο προέκυψε", είπε ο κ. Λαζαρίδης διαστρεβλώνοντας τελείως την πραγματικότητα "γιατί κατελήφθη ο ραδιοσταθμός και εξέπεμπε πειρατικό πρόγραμμα. Σκεφτείτε σε άλλες χώρες ευρωπαϊκές μην πάτε έξω, αν κάποιοι καταλάβουν τον ραδιοσταθμό και εκπέμπουν πειρατικό πρόγραμμα τι θα γίνει; Ε λοιπόν εδώ δεν έγινε αυτό που θα γίνει παντού αλλού και ξέρετε τι θα γίνει και απλά έπεσε μαύρο για μερικές μέρες”. 
Μιλάμε, για πλήρη αντιστροφή της πραγματικότητας αφού γνωρίζουμε όλοι ότι η κυβέρνηση κατέβασε τους διακόπτες και πως τα ΜΑΤ φυλάνε τα ψηφιακά Κέντρα Εκπομπής, σε όλην την Ελλάδα, αποτρέποντας την επαναφορά του σήματος, όπως ορίζει η απόφαση του ΣτΕ..
Θυμηθείτε τους στις επόμενες εκλογές...

(Η φωτογραφία είναι το εξώφυλλο του βιβλίου Hidden persuaders, έκδοση Penguin 1967, για το πως μπορούν να μας πείθουν ως πολίτες αλλά και ως καταναλωτές . Όχι σημερινά πράγματα δηλαδή)